• Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

    10 κτίρια εταιριών που μοιάζουν με τα προϊόντα που εμπορεύονται

    Οι περισσότερες εταιρείες χρησιμοποιούν πολλές και διαφορετικές μορφές διαφήμισης για να γνωρίσουν το προιόν τους στους πελάτες τους. Υπάρχουν όμως κάποιες εταιρείες που αποφάσισαν να κάνουν το ίδιο το κτίριο που στεγάζονται, μια διαφήμιση.

    Έτσι κατασκεύασαν το κτίριο τους έτσι ώστε να μοιάζει με το προιόν που προσπαθούν να πουλήσουν. Είτε έχουν το σχήμα ενός γιγαντιαίου παπουτσιού είτε ενός τεράστιου χοτ ντογκ, δείτε 15 πρωτότυπα κτίρια που προκαλούν έκπληξη σε αυτούς που τα αντικρίζουν…


    1. Το μεγαλύτερο Ντόνατ




    Αγοράστε ντόνατ από ένα Drive-Thru που μοιάζει με ένα τεράστιο ντόνατ. Το Hole Donut βρίσκεται στο La Puente, στη Καλιφόρνια των ΗΠΑ.


    2.Ο μεγαλύτερος Ανανάς




    Προμηθευτείτε ανανά από τον μεγαλύτερο ανανά του κόσμου! Το Big Pineapple βρίσκεται στη Νότια Αφρική.


    3. Η μεγαλύτερη τουαλέτα




    Μάθετε τα πάντα για την.. τουαλέτα, στο μουσείο της Τουαλέτας που βρίσκεται στη Νότια Κορέα.


    4. Η μεγαλύτερη τσαγιέρα




    Γνωρίστε τα πάντα για το τσάι πίνοντας ένα φλυτζάνι με τη γέυση της αρεσκείας σας στο Meitan Tea Museum. Το μουσείο είναι ένα κτίριο που μοιάζει με μια τεράστια τσαγέρα και βρίσκεται στη Κίνα.


    5. Το μεγαλύτερο παπούτσι




    Επισκευάστε τα φθαρμένα παπούτσια σας στο Big Oxford Shoe, ένα κτίριο που μοιάζει με ένα τεράστιο παπούτσι και βρίσκεται στη Καλιφόρνια των ΗΠΑ.


    6. Το μεγαλύτερο ψάρι




    Γνωρίστε τα ψάρια μπαίνοντας στην κοιλιά ενός γιγάντιου ψαριού. Πρόκειται για τα γραφεία της Εθνικής Ανάπτυξης Αλιείας της Ινδίας.


    7. Η μεγαλύτερη μπουλντόζα




    Ενοικιάστε εξοπλισμό κατασκευών από μια εταιρεία που τα γραφεία της μοιάζουν με μια τεράστια μπουλντόζα! Πρόκειται για την United Equipment, που βρίσκεται στο Turlock, της Καλιφόρνια.


    8. Το μεγαλύτερο βαρέλι





    Μπείτε σε ένα τεράστιο βαρέλι και δοκιμάστε τις καλύτερες μάρκες ουίσκι. Είναι το Tonneau Bistro & Bar και βρίσκεται στην Okinawa της Ιαπωνίας.


    9. Η μεγαλύτερη ακουστική κιθάρα




    Αγοράστε μουσικά όργανα μπαίνοντας στο εσωτερικό μιας γιγάντιας ακουστικής κιθάρας. Τα γραφεία της εταιρείας Grand Guitar θα τα βρείτε στο Tennessee, των Ηνωμένων Πολιτειών.


    10. Το μεγαλύτερο λουκάνικο




    Φάτε το λουκάνικο σας σε ένα 13 μέτρων κτίριο που θυμίζει απίστευτα λουκάνικο Βιέννης. Πρόκειται για το Coney Island Hot Dog Stand και βρίκσεται στο Κολοράντο των ΗΠΑ.


    11. Το μεγαλύτερο καλάθι




    Μπείτε στο μεγαλύτερο καλάθι στον κόσμο! Το επταώροφο κτίριο είναι τα γραφεία της εταιρείας Longaberger basket, στο Newark του Οχάιο.


    12. Η μεγαλύτερη μπανάνα




    Γευτείτε μια μπανάνα στο εσωτερικό μιας τεράστιας μπανάνας, στη Νότια Ουαλία της Αυστραλίας. Στο κτίριο που χτίστηκε το 1964 και αποτελει διάσημο τουριστικό αξιοθέατο, υπάρχουν μπανάνες για δοκιμή ή και αγορά.


    13. Το μεγαλύτερο ανθρώπινο σώμα




    Γνωρίστε το σώμα σας μπαίνοντας μέσα σε ένα κτίριο που μοιάζει με ένα τεράστιο ανθρώπινο σώμα. Πρόκειται για το μουσείο του ανθρώπινου σώματος που βρίσκεται στο Oegstgeest της Ολλανδίας. Διαβάστε περισσότερα για τοCorpus σε ένα παλιότερο αφιέρωμα του dinfo.


    14. Το μεγαλύτερο πορτοκάλι




    Πιείτε ένα χυμό πορτοκάλι και φάτε ένα Χότ Ντογκ σε ένα κτίριο που μοιάζει με ένα τεράστιο πορτοκάλι, στο Μοντρεάλ του Καναδά.


    15. Το μεγαλύτερο κοτόπουλο




    Το μεγαλύτερο κοτόπουλο! Αυτά τα κτίρια της KFC, που βρίσκονται στη πόλη Μαριέτα των ΗΠΑ, ξεχωρίσουν από πάρα πολύ μακρυά, ακόμη και από ένα αεροπλάνο!



    πηγη dinfo.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου