• Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

    11χρονη ιερόδουλη: «Όταν τελειώσουν την σ3ξουαλική πράξη με πετάνε από το αυτοκίνητο»


    Οργή, θλίψη και απογοήτευση προκαλούν τα όσα εξομολογείται μία 11χρονη ιερόδουλη απο τη Βραζιλία.
    Η μικρή Leilah, ένα κοριτσάκι μόλις 11 χρονών είναι αναγκασμένη να εκδίδεται. Κάθε βράδυ περιμένει υπομονετικά στον BR-116, τον πιο μεγάλο αυτοκινητόδρομο της Βραζιλίας.

    Φορώντας ένα φτωχικό φορεματάκι περιμένει υπομονετικά για να πουλήσει το παιδικό κορμάκι της στους πελάτες της.

    Όταν τελειώσουν την σεξουαλική πράξη με πετάνε από το αυτοκίνητο» αφηγείται το κοριτσάκι, δείχνοντας τα γόνατά της που είναι γεμάτα μελανιές, «άλλες φορές με κατεβάζουν ευγενικά και άλλες με πετάνε βίαια στο τσιμέντο. Όμως παίρνω αρκετά χρήματα, 25 ρεάλ Βραζιλίας», αναφέρει η ίδια. δηλαδή περίπου 8 ευρώ.

    Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Βρετανού δημοσιογράφου Ματ Πόπερ έρχεται να δείξει στην κοινή γνώμη την πραγματικότητα του «καταραμένου δρόμου» της Βραζιλίας όπου εκδίδονται ανήλικες.

    Σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι σαν την Λέιλα υπάρχουν και χιλιάδες άλλα κορίτσια – κάποιες είναι μόλις εννιά χρονών – που εκδίδονται στον δρόμο. Κάποιες το κάνουν με την προτροπή των οικογενειών τους...

    Παρόμοια είναι και η ιστορία της 12χρονης lilian. Η μικρή Lilian εγκαταλείφθηκε από τη μητέρα της και αναγκάστηκε από τους γείτονές της να εκδίδεται.

    Η Lilian έμεινε έγκυος και ζει από θαύμα καθώς είχε εμπλακεί σε ένα καυγά μεταξύ συμμοριών και είχε δεχτεί μια μαχαιριά στον λαιμό.

    Η 16χρονη Mara που την ανάγκασε ο σπιτονοικοκύρης της να εκπορνευτεί στην ηλικία των 11 με αντάλλαγμα να της δώσει φαγητό και να βρει δουλειά στη μητέρα της. Επίσης κάποιος τη βίασε με αποτέλεσμα να μείνει έγκυος και ο σπιτονοικοκύρης την ανάγκασε να κάνει έκτρωση με μία κρεμάστρα. Η Μάρα δεν πέθανε από τύχη καθώς αιμορραγούσε πάρα πολύ. Λόγω της τραγικής της κατάστασης στράφηκε στα ναρκωτικά και τώρα βρίσκεται σε μία ομάδα γκάνγκστερ.

    Η παιδική πορνεία αποτελεί μάστιγα για την Βραζιλία και τα στοιχεία της Unicef κάνουν λόγο για 250.000 παιδιά που έχουν μπλέξει στα δίχτυα του αγοραίου έρωτα. Ενόψει του Μουντιάλ και των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016, η Βραζιλία δέχεται πιέσεις για να αντιμετωπίσει την παιδική πορνεία.

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου