• Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

    Πώς θα σου κάνει τα χατίρια ο σύντροφος σου ανάλογα με το ζώδιο του!

    Νιώθεις ότι δεν σε καταλαβαίνει; Μήπως όσα θέλεις να τον κάνεις να καταλάβει, τα βάζεις με λάθος τρόπο; Μήπως δεν βρίσκεις την κατάλληλη στιγμή, ή τον κατάλληλο τρόπο για να τον κάνεις να νιώσει την καρδιά σου; Ο άντρας, έχει κι αυτός τις ώρες του! Κι έχει και τον τρόπο του ο καθένας, που θα σε καταλάβει, ανάλογα με το αν θα χρησιμοποιήσεις τα κατάλληλα κλειδιά, για να φτάσεις στην καρδιά του.


    Σαν γυναίκα, έχεις πολλές συναισθηματικές ανάγκες, και είναι λογικό.

    Όμως, όταν του τα λες όλα μαζεμένα, και του κάνεις και όλα σου τα παράπονα, δεν μπορεί να σε ακούσει. Μάθε – με βάση το ζώδιό του – πώς θα τον κάνεις να λέει ναι σε κάθε σου χατίρι, αν του το πεις με σωστό τρόπο, στη σωστή ώρα!


    Κριός

    Ο Κριός, δεν είναι και ο πιο πρόθυμος άντρας του κόσμου! Γοητευτικός, ναι, μέχρι εκεί που δεν πάει. Αλλά, κρατάει πολλά πράγματα για τον εαυτό του, και πολλές αποστάσεις από τη γυναίκα της ζωής του .πώς το αλλάζεις αυτό; Με τον έρωτα. Το ξέρεις ότι θέλει πάρα πολύ έρωτα. Μάθε να του βάζεις αυτά που θέλεις, λίγο ΜΕΤΑ που έχετε κάνει έρωτα, και ενώ τον πειράζεις γλυκά για να ξανακάνετε! Δεν θα μπορέσει να σου αντισταθεί σε τίποτα….

    Ταύρος

    Ο Ταύρος θέλει να σε προσέξει, απλά έχει και πολύ μεγάλο αντρικό εγωισμό. Δεν θα καταφέρεις τίποτα αν είσαι απαιτητική, γιατί ο ίδιος είναι αλήθεια ότι προσπαθεί πολύ, οπότε οι απαιτήσεις, απλά τον μπερδεύουν. Αυτό που θέλεις, ό,τι κι αν είναι, θα το πάρεις με τη γλύκα, και με το να του το ζητήσεις ενώ είστε σε τρυφερή αγκαλιά, θα τον έχεις πρώτα περιποιηθεί και θα νιώθει πως είναι ο άντρας – προστάτης σου, που του αρέσει! Ζήτα αυτά που θέλεις σαν γυναίκα που δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα μόνη της. Θα γίνει θυσία!

    Δίδυμοι

    Ο Δίδυμος, δεν καταλαβαίνει πολλά από χατίρια, εδώ που τα λέμε, θεωρεί ήδη χατίρι το ότι έκανε μόνιμη σχέση! Δεν μπορεί να καταλάβει τι άλλο θέλεις! Και θυμώνει και εύκολα. Για να τον κάνεις να προσέξει αυτά που θέλεις, πρέπει αν φερθείς έξυπνα. Αν τον πείσεις πως αυτά που ζητάς, τα κάνουν μόνο οι έξυπνοι άντρες, και επειδή θέλει να ανήκει στους έξυπνους, θα σε ακούσει με προσοχή, και θα κοιτάξει να σε ικανοποιήσει, αφού είναι έξυπνο! Η λέξη – κλειδί, είναι «έξυπνο»! Θα σου κάνει τα πάντα!

    Καρκίνος

    Ο γλυκύτατος καρκίνος θα σου κάνει όλα τα χατίρια έτσι κι αλλιώς, μωρέ. Απλά, τα θυμάται ένα – ένα και όταν θυμώνει στα χτυπάει! Για να τον πείσεις ότι είναι λογικό να προσφέρει πράγματα, του λες ότι έτσι κάνουν οι άντρες, είναι τόσο απλό! Ο Καρκίνος έχει την ανάγκη να είναι παραδοσιακός άντρας (στην πραγματικότητα, είναι πολύ αντισυμβατικός, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) και αν τον πείσεις ότι έχεις ανάγκη την προσοχή του, θα στην δίνει μόνιμα, πριν την ζητήσεις. Καλού – κακού, έχε πρόχειρα στη μνήμη σου και όσα έχεις κάνει εσύ για αυτόν, γιατί έχει την τάση να το ξεχνάει.

    Λέων

    Ο λέων, κάνει πολλά για τη γυναίκα της ζωής του, αλλά από αυτά που θέλει ο ίδιος! Για να τον πείσεις να ενδιαφερθεί για όσα θέλεις εσύ, θα πρέπει να τον κολακεύσεις. Το ξέρεις πόσο πολύ πεθαίνει για να του χαϊδεύεις το εγώ του. Οπότε, αν θέλεις κάτι, του λες ότι μόνο άντρες πραγματικοί, σαν εκείνον, κάνουν αυτά τα πράγματα στη γυναίκα τους! Εννοείται, θα σου κάνει ακόμα παραπάνω από αυτά που θα ζητήσεις.

    Παρθένος

    Ο Παρθένος κάνει αυτόματες και ιδιόμορφες εκπλήξεις, αλλά γενικά δεν είναι από τους άντρες που θα σε προσέξουν σαν τα μάτια τους μέσα στη σχέση. Αυτά που θέλεις, μπορεί και να στα αντικρούσει ένα – ένα, και να στα βγάλει ότι δεν είναι λογικά. Ένας και μόνο τρόπος υπάρχει για να τον καταφέρεις να σου κάνει αυτό που θες: του το αναλύεις, και βάζεις και βαθύ υπαρξιακό παράπονο μέσα! Βαθύ όμως. Όσο και να μην του φαίνεται, είναι άντρας που καταλαβαίνει το δίκιο της ψυχής, και θα σου κάνει αυτό που θέλεις.

    Ζυγός

    Ο άντρας Ζυγός, κάνει πολλά χατίρια, δεν ζητάει ανταπόδοση, αλλά και σε πολλά πράγματα είναι τόσο αδιάφορος, που μπορεί να σε τρελάνει. Είναι και κρύος και ζεστός, ταυτόχρονα. Πώς τον κάνεις να σε ακούει; Δεν υπάρχει τρόπος να τον διορθώσεις μια και για πάντα. Θέλει κάθε φορά που χρειάζεσαι την προσοχή του, να τη ζητάς, λέγοντας του ότι σε αδικεί! Είναι το μόνο που δεν αντέχει, να έχει αδικήσει την αγάπη του, και θα έχεις όλη την προσοχή του!

    Σκορπιός

    Ο Σκορπιός θα σου κάνει όλα τα χατίρια, απλά θα τα κάνει με ιδιόρρυθμο τρόπο. Ασφαλώς είναι αφοσιωμένος, αν και δεν του φαίνεται. Πώς τον πείθεις να κάνει αυτό που θέλεις; Το απαιτείς! Και το απαιτείς με τον παλιό καλό γυναικείο τρόπο, που λέει ότι κολλάς κανονικά σε ό,τι θες, και αν δεν στο δώσει, κάνεις μούτρα! Πεθαίνει, θα σου κάνει ό,τι θες, αν καταλάβει ότι αλλιώς δεν υποχωρείς!

    Τοξότης

    Ο τοξότης, πολλά από αυτά που θέλεις, τα κάνει από μόνος του. Και είναι και πολύ περιποιητικός, το ξέρεις. Αν θέλεις κάτι παραπάνω, του το ζητάς στο πολύ φιλικό, και πάντα είναι πρόθυμος να σε ακούσει και να καταλάβει. Αν όμως τον πιάσουν οι ανάποδές του και πει αυτό δεν γίνεται – που τον πιάνουν – μην επιμείνεις εκείνη την ώρα, δεν θα καταφέρεις τίποτα, μόνο θα καβγαδίσετε. Περίμενε να περάσει η μικρή κυκλοθυμική κρίση, και ξαναβάλε το θέμα, με πολύ καλή διάθεση. Θα σου πει ναι αυτόματα!

    Αιγόκερως

    Ο Αιγόκερως θα σου κάνει πολλά πράγματα που δεν τα περιμένεις, αλλά άμα τα στυλώσει σε κάτι, είναι αγύριστο κεφάλι. Πώς τον τουμπάρεις; Μετά από όταν έχετε κάνει έρωτα, τρύπωσε στην αγκαλιά του και ξεκίνα κουβέντα. Η στιγμή αυτή είναι για τον Αιγόκερω, κάτι σαν ένα μαγικό παράθυρο. Ειδικά αν του πεις πόσο όμορφα νιώθεις που σε έχει στην αγκαλιά του, και αν του πεις καθαρά ότι σκοπεύεις να τον ρίξεις, θα γελάσει και θα σου κάνει ό,τι θες. Προσοχή, το καταλαβαίνει αν τον χειριστείς, για αυτό είναι απαραίτητο να του πεις ότι είναι η στιγμή που θα πας να τον ρίξεις. Θα το απολαύσει. Αλλιώς, θα θυμώσει.

    Υδροχόος

    Ο Υδροχόος θα κάνει τα πάντα για σένα, αρκεί να μην του ζητήσεις τίποτα! Όταν του ζητάς πράγματα, πρώτον τον πιάνει η ανασφάλειά του, γιατί δεν ξέρει αν μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις μιας γυναίκας, και δεύτερον τον πιάνει μια μικρή αντιπαλότητα: το γεγονός ότι δέχεται απόλυτα την ισότητα των γυναικών, έχει και τα άσχημά του, θεωρεί ότι πρέπει να τα καταφέρνεις σε όλα μόνη σου….αν θες κάτι λοιπόν, κάνε ότι το προσπαθείς και δεν τα καταφέρνεις. Θα έρθει να σε βοηθήσει, ειδικά αν του πεις πως είναι πολύ ευφυής!

    Ιχθείς

    Ο Ιχθύς θέλει να κάνει χατίρια. Θέλει να κάνει τα πάντα, απλά δεν μπορεί! Αν ήταν στο χέρι του, θα σε είχε βασίλισσα, αλλά με τα πρακτικά πράγματα, έχει κακή σχέση. Πώς τον πείθεις να σε ακούσει; Δύσκολα…Και να σε ακούσει, δύσκολα μπορεί να κάνει πράγματα ωφέλιμα, ο Ιχθύς είναι πλασμένος για το όνειρο και τον έρωτα. Θα τα καταφέρνεις πάντα καλύτερα, αν συμμετέχεις συνέχεια και σε όσα θέλει ο ίδιος, προσέχοντας πάντα να μη ρίξετε τη ζωή σας στα βράχια, γιατί έχει μια τέτοια μοιραία τάση. Βοήθησέ τον και θα σε βοηθήσει, δεν μπορεί να γίνει και τίποτε περισσότερο. Το ξέρεις ότι σε έχει περισσότερη ανάγκη από ό,τι τον έχεις….

    Πηγή: oroskopos.tv

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου