• Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ!



    Η 28χρονη Candice Armstrong από την περιοχή Walthamstow στο Λονδίνο έχει παραμορφωθεί από τη χρήση στεροειδών σε τέτοιο βαθμό που πλέον δε μοιάζει με γυναίκα, αλλά με… θηλυπρεπή άντρα!
















    Η Κάντις, όπως εξομολογείται η ίδια, το μίσος που ένιωθε για το σώμα της, την οδήγησε στο να πάρει στεροειδή. Λέει πως δεν είχε πρόθεση να γίνει τόσο αρρενωπή όταν ξεκίνησε τη λήψη φαρμάκων. Ωστόσο, όταν άρχισε ήταν πλέον αργά να διακόψει τη χρήση τους.





    «Ήθελα στενή μέση, μεγαλύτερη πλάτη και πιο ογκώδεις μύες. Αλλά δεν αποφάσισα συνειδητά να αλλάξω από γυναίκα σε άνδρα» είπε σε ντοκιμαντέρ η 28χρονη Βρετανίδα.

    Βέβαια, δε φαίνεται να θέλει να σταματήσει τη χρήση των ουσιών, γιατί πιστεύει ότι θα της κάνει περισσότερο κακό από καλό.

    Θα χάσω όλο μου το μυικό όγκο, αλλά όχι τα αρρενωπά χαρακτηριστικά μου όπως την τριχοφυία στο πρόσωπο και τη βαριά φωνή. Δεν υπάρχει γυρισμός» πρόσθεσε.






    Πάντως η αλλαγή δε φαίνεται να την έχει στενοχωρήσει. Τώρα, όπως αποκάλυψε, μπορεί να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της και να γίνει drama queen.