• Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

    Το ακριβότερο ελαιόλαδο στον κόσμο και......Ο Ελληνας που έβαλε το ελαιόλαδο στις βιτρίνες του «Harrods»

    Το ακριβότερο ελαιόλαδο στον κόσμο και Ο Ελληνας που έβαλε το ελαιόλαδο στις βιτρίνες του «Harrods».Εγινε γνωστός με το λάδι «λ», το πιο ακριβό λάδι στον κόσμο. Για να το λανσάρει έστειλε 80 χειροποίητες κασετίνες με κούριερ σε trendsetters και δημοσιογράφους γκουρμέ...


    Στην Ντονατέλα Βερσάτσε, στον Ιαν Σράγκερ, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης του Studio 54 και δημιουργός του πρώτου boutique hotel μαζί με τον Φίλιπ Σταρκ, στους «Los Angeles Times» και στους «New York Times». «Οχι απαραίτητα για να τους κάνω πελάτες, αλλά για να διαδοθεί το «λ» μέσω του word of mouth» αναφέρει ο ίδιος.

    Τώρα λανσάρει το πρώτο υπογεγραμμένο ελαιόλαδο στον κόσμο.Μπορείς να το παραγγείλεις με την υπογραφή σου πάνω ως μεταξοτυπία, είναιlimited production, αριθμημένο μπουκάλι, και περικλείεται σε χειροποίητη κασετίνα από λευκό λακαρισμένο μασίφ ξύλο, με δύο πλακέτες λευκόχρυσου. Η τιμή του, 11.000 ευρώ.

    Λάδι πολυτελείας


    Το πρώτα πράγματα που τραβάνε την προσοχή στο «λ» είναι το μπουκάλι του και η θήκη πολυτελείας. Θα μπορούσε να παραπέμπει σε άρωμα ή σε ένα ακριβό ουίσκι, σε καμία περίπτωση όμως σε αγνό παρθένο ελαιόλαδο Κρήτης.«Ηθελα να δημιουργήσω ένα κόσμημα στο τραπέζι. Το μπουκάλι είναι χειροποίητο. Ακόμα και η ετικέτα πίσω μπαίνει με το χέρι, όπως και ο φελλός. Ηθελα να φτιάξω ένα προϊόν μαγικό, να σε ταξιδεύει στη γεύση», αναφέρει ο κ. Κολιόπουλος.


    Διαβάστε περισσότερα Εδώ

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου