• Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

    Η Ελλάδα διώχνει τα «μεγάλα μυαλά»

    Αφού έχει πάρει πολλά βραβεία σε διαγωνισμούς και Ολυμπιάδες Φυσικής, ο Σταύρος Ευθυμίου μπήκε πρώτος στο Φυσικό της Αθήνας. Η απογοήτευσή του όμως είναι μεγάλη αφού η σχολή που πάντα ονειρευόταν να μπει είναι κλειστή και…

    κανείς δεν γνωρίζει πότε θα ανοίξει.
    Ο νεαρός Σταύρος έκανε αίτηση σε Βρετανικό Πανεπιστήμιο για σπουδές, έγινε δεκτός και τελικά άλλο ένα λαμπρό μυαλό θα εγκαταλείψει την χώρα μας.
    «Βλέπω τον χρόνο να κυλάει χωρίς να αλλάζει τίποτα δήλωσε σε συνέντευξή του ο νεαρός, η μοναδική επαφή που έχω με την σχολή μου τον τελευταίο καιρό είναι μια ανακοίνωση ότι η απεργία συνεχίζεται, έχω κουραστεί από την αναμονή στην οποία δεν φαίνεται να μπαίνει ένα τέλος. Για εμάς τους φοιτητές που είμαστε από επαρχία είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα. Δεν είναι μόνο το άγχος για το πότε επιτέλους θα ανοίξει η σχολή. Το μεγαλύτερο βάρος είναι το οικονομικό», καταλήγει ο νεαρός φοιτητής.
    Ο νεαρός Σταύρος δήλωσε στην εφημερίδα «Ελ. Τύπος» ότι ανησυχεί όχι μόνο για το κλείσιμο των πανεπιστημίων την δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά για την γενικότερη αβεβαιότητα που επικρατεί σε αυτά, έτσι ο δρόμος για ένα Βρετανικό Πανεπιστήμιο, είναι μάλλον μονόδρομος !

    Πηγή  : www.trelokouneli.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου