• Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

    Fast and Furious 7: «Στον αέρα» μετά το θάνατο του Paul Walker -Τι θα γίνει τελικά με την ταινία

    Στον αέρα βρίσκεται το Fast and Furious 7 καθώς ο τραγικός θάνατους του Πολ Γουόκερ έχει βάλει σε σκέψεις τους παραγωγούς της ταινίας οι οποίοι έχουν ήδη αρχίσει να επεξεργάζοναι τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να σέβεται τη μνήμη του αδικοχαμένου ηθοποιού.


    Εν τω μεταξύ πρεμιέρα θα κάνουν το επόμενο διάστημα άλλες δύο ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστεί ο Πολ Γουόλερ.

    Το «Fast & Furious 7» είχε προγραμματιστεί να βγει στους κινηματογράφους στις 11 Ιουλίου 2014, ωστόσο, πιθανότατα η πρεμιέρα θα καθυστερήσει. Αν και οι περισσότερες σκηνές έχουν ήδη γυριστεί, ο αδικοχαμένος ηθοποιός και οι συνάδελφοί του επρόκειτο να ταξιδέψουν τον Ιανουάριο στο Αμπού Ντάμπι για μερικά ακόμα γυρίσματα και για το λόγο αυτό ο σκηνοθέτης και τα υπόλοιπα μέλη της παραγωγής έχουν ήδη κάνει κάποιες συναντήσεις για να δουν ποιες προσαρμογές θα κάνουν στο σενάριο.

    Εντωμεταξύ κανονικά θα γίνει η πρεμιέρα της ταινίας Hours με θέμα τον τυφώνα Κατρίνα στις 13 Δεκεμβρίου, ενώ κανονικά συνεχίζεται και η παραγωγή της ταινίας «Brick Mansions, ένα αγγλόφωνο ριμέικ της γαλλικής περιπέτειας «District B13», που βρίσκεται στα τελικά στάδια της επεξεργασίας και αναμένεται στους κινηματογράφους την Ανοιξη του 2014.

    Πηγή: iefimerida.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου