• Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

  Μοντέλο παραδίδει μαθήματα ζωής: Πάσχει από καρκίνο και συνεχίζει τις φωτογραφίσεις

  Μαθήματα ζωής από το 25χρονο μοντέλο που έπαθε καρκίνο και αφαίρεσε τις ωοθήκες της αλλά παρ' όλα αυτά συνεχίζει να κάνει φωτογραφήσεις με εσώρουχα.Η Έλλη Μέιντεϊ διαγνώστηκε με ορώδες καρκίνωμα ωοθηκών. Ο συγκεκριμένος τύπος καρκίνου εμφανίζεται συχνά στις γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση και παρόλο που ήταν μικρή, η Έλλη νόσησε.

  Το μοντέλο υπεβλήθη σε υστερεκτομή και το σώμα του γέμισε ουλές, επίσης έχασε τα μαλλιά της αλλά δεν πτοήθηκε και συνέχισε να κάνει φωτογραφήσεις και να μην χάνει με τίποτα την δύναμη και το κουράγιο της.

  Η Έλλη πριν αρρωστήσει ήταν μοντέλο εσωρούχων για γυναίκες με παραπάνω κιλά. Η ίδια μίλησε στο ABC και εξήγησε: «Έχουμε συνηθίσει τα μακριά μαλλιά, τα μεγάλα στήθη και τα γυμνασμένα σώματα. Είναι σημαντικό να δείξουμε στον κόσμο όμως, πως είναι οι πραγματικές γυναίκες κάτω από τα ρούχα τους».

  Επίσης περιέγραψε και την στιγμή που έμαθε πως πάσχει από καρκίνο: «Μου έλεγαν συνέχεια πως είναι μια κύστη, αλλά βαθιά μέσα μου, ήξερα πως κάτι δεν πάει καλά! Με το που έγινε η διάγνωση, έπρεπε ν΄αποφασίσω αν θα σταματούσα το μόντελινγκ, ή αν θα συνέχιζα να είμαι το άτομο που είμαι στην πραγματικότητα. Δηλαδή ο εαυτός μου!»

  Η Έλλη υπεβλήθη σε χειρουργείο και χημειοθεραπείες αλλά δεν το έβαλε κάτω και είναι ακόμα μοντέλο ενώ διαφημίζει και σειρά εσωρούχων. Επίσης, στην τελευταία καμπάνια πόζαρε χωρίς μαλλιά και χωρίς ίχνος photoshop. Ο αγώνας της όμως συνεχίζεται καθώς έκανε την τρίτη της εγχείρηση και υποβάλλεται σε νέες χημειοθεραπείες.  Η Έλλη Μέιντεϊ πριν πάθει καρκίνο  Seleo.gr News

  Δεν υπάρχουν σχόλια :

  Δημοσίευση σχολίου