• Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

    Σε πόσα λεπτά μία γυναίκα αποφασίζει αν "ταιριάζετε"...

    Σε πόσα λεπτά αποφασίζει μία γυναίκα αν της «κάνει» ο άνδρας που βρίσκεται απέναντί της σε μία καφετέρια;

    Σύμφωνα με μία βρετανική δημοσκόπηση, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της κυκλοφορίας ενός βιβλίου που λέγεται «The Language of Instinct», για τη μέση γυναίκα 180 δευτερόλεπτα είναι υπεραρκετά για να «ζυγίσει» την εμφάνιση, το σώμα και το γούστο στο ντύσιμο ενός άνδρα που βρίσκεται κοντά της, καθώς επίσης τη μυρωδιά, την προφορά και τις πιθανότητες να της… ταιριάζει.

    Παράλληλα, όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα, σε αυτό το χρονικό διάστημα μπορεί να ελέγξει επίσης πώς αλληλεπιδρά με τους φίλους του και να «κρίνει» εάν είναι επιτυχημένος ή φιλόδοξος.

    Οι γυναίκες, μάλιστα, φαίνεται πως αλλάζουν σπάνια γνώμη μετά την αρχική τους εκτίμηση, θεωρώντας πως έχουν απόλυτο δίκιο για τις εκτιμήσεις της… πρώτης ματιάς.

    Ποιοι άνδρες απορρίπτονται με την πρώτη ματιά;

    Όπως διαπιστώθηκε από τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, οι γυναίκες απορρίπτουν γρήγορα έναν άντρα που νιώθουν ότι είναι πολύ αλαζονικός ή πολύ «ενδεής», όπως επίσης και αν δεν έχει καλή συμπεριφορά απέναντι στους άλλους, εάν «δείχνει» ότι δεν κερδίζει αρκετά χρήματα ή αισθάνονται ότι δεν έχει κάτι κοινό μαζί τους.

    Στη δημοσκόπηση συμμετείχαν 3.000 άντρες και γυναίκες. Το 84% εξ αυτών δήλωσαν πως βασίζονται στο ένστικτό τους, όταν παίρνουν αποφάσεις, καθώς και ότι είναι πιο σημαντικό απ' οποιοδήποτε άλλο κριτήριο.



    Πηγή: onmed.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου