• Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

    Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα

    ΚΡΙΟΣ

    Η υπερβολική σας αυτοπεποίθηση μόνο σας βλάψει μπορεί στην παρούσα φάση, γιατί μπορεί να σας οδηγήσει σε επιπόλαιες αποφάσεις και να σας ζημιώσει, κυρίως υλικά!

    ΤΑΥΡΟΣ

    Ένα ζήτημα καθυστερεί στη διεκπεραίωσή του, ή δεν μπορείτε να ανεχτείτε τον τρόπο που υλοποιείτε! Αποκαρδιωτικά νέα θα φέρουν αναπάντεχα την ανατροπή στα σχέδια σας.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Μην αφήνεις να σας εκμεταλλευθούν ή να σας εξαπατήσουν. Είναι στιγμές που αισθάνεστε ευάλωτοι και χρειάζεστε την στήριξη τρων γύρω σας, αλλά αυτό δεν πρέπει να γίνεται με κάθε κόστος.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Για να κατακτήσετε την κορυφή σ΄ αυτό που κάνετε θα πρέπει να αφιερώσετε πολύ ενέργεια, σοβαρή σκέψη, πρωτοτυπία και καλή οργάνωση.

    ΛΕΩΝ

    Μπορεί κάποιος με τον οποίο είχατε αντιθέσεις το τελευταίο διάστημα να κάνει σήμερα μια προσπάθεια συμφιλίωσης. Η μέρα είναι γεμάτη εναλλαγές και οι δυσκολίες διαδέχονται η μια την άλλη.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Τα άστρα σήμερα προωθούν τα επαγγελματικά σας, ενώ η δημιουργικότητα σας αυξάνεται, με αποτέλεσμα να αρχίσετε σιγά-σιγά να βλέπετε κέρδη.

    ΖΥΓΟΣ

    Στις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας μπορεί να αλλάξει για λίγο το συνηθισμένο κλίμα. Υπάρχει κούραση, στενοχώρια και αντιφατικές καταστάσεις…

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Μια συλλογική εργασία, θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα από αυτά που θα φέρνατε από μόνοι σας. Ανοίγεται μια καινούργια πόρτα για τα επαγγελματικά σας!

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Ευνοούνται αποφάσεις που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σας. Τα άστρα είναι πολύ θετικά σήμερα απέναντι σας.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Νέο ενδιαφέρον στον επαγγελματικό τομέα σας δίνει φτερά και η δημιουργική σας πλευρά μπορεί να ανθίσει και πάλι. Επενδύστε στην φαντασία σας και θα μεγαλουργήσετε.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Αποφύγετε τις καταναλωτικές κραιπάλες, προσέχοντας να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Στα αισθηματικά σας υπάρχει ένα κλίμα έντασης και καχυποψίας…

    ΙΧΘΕΙΣ

    Προσέχετε να μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας. Μην είστε αφηρημένοι και προσπαθήστε να οργανωθείτε. Από αισθηματικής πλευράς υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Ήλιος θα ανατείλει πάλι.


    aplita.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου