• Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

    Έφοδος στο σπίτι νεαρών για ναρκωτικά

     Στα κρατητήρια κατέληξαν τρεις νεαροί άνδρες ηλικίας 26, 29 και 26 χρόνων που συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στον Άγιο Νικόλαο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Λασιθίου για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

    Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, στο σπίτι του ενός 26χρονου όπου διέμεναν και οι άλλοι συλληφθέντες, βρέθηκαν να κατέχουν από κοινού και κατασχέθηκαν, αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 34 γραμμαρίων και ακόμη μία (1) αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό εμπορίου συνολικού βάρους (6) γραμμαρίων.

    Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

    Σητεία

    Επιπλέον, συνελήφθη στη Σητεία, από αστυνομικούς του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Κ.Α.Ε.) Σητείας, 59χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας.

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου