• Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

    Κάνε το smartphone σου σύμμαχο στη σεξουαλική σου ζωή! Δες με ποιους τρόπους

    Η αλήθεια είναι ότι πλέον χρησιμοποιούμε τα smartphone για να οργανώσουμε πολλά πράγματα στη ζωή μας: λειτουργούν ως ατζέντα, ξυπνητήρι, ραδιόφωνο, βιντεοκάμερα, τηλέφωνο, organizer, υπολογιστής! Ε, να, λοιπόν που το iphone (και τα smartphone γενικώς) μπορούν να φανούν εξαιρετικά χρήσιμα και στη σεξουαλική σου ζωή.

    Μάθε πως:

    1. Μάθε καινούργιες στάσεις στο sex: Αντί, λοιπόν, να τρέχεις στα βιβλιοπωλεία για να αναζητήσεις ειδικά βιβλία, ή να κάνει search στο Google, μπορείς να κατεβάσεις το application Kamasutra Sex Positions, αλλά και άλλα σχετικά, και να είσαι… ετοιμοπόλεμη κάθε στιγμή!

    2. Διάβασε ερωτικά μυθιστορήματα: Δεν χρειάζεται να κουβαλάς στην τσάντα του τις «50 αποχρώσεις του Γκρι», με το application Kindle μπορείς να έχεις στο κινητό σου όποια ερωτική ιστορία θες, μικρή και μεγάλη, πλούσια σε περιγραφές ή πιο ρομαντική!

    3. Συνέδεσε το με τον δονητή σου: Με τη συσκευή OhMiBod Naughtibod (την οποία μπορείς να αγοράσεις online στην τιμή των 45 ευρώ) μπορείς να έχεις… οργασμό και μάλιστα με δόνηση στους ρυθμούς της μουσικής που έχεις επιλέξει!

    4. Κάνε γυμναστική για την ευαίσθητη περιοχή: Οι ασκήσεις Kegel, όπως είναι γνωστές, και ο σκοπός τους είναι δύο βασικοί μύες που βρίσκονται κατά μήκος της μήτρας, έχουν το δικό τους application: Kegel Camp!

    5. Στείλε άφοβα σεξουαλικά μηνύματα: Το sexting έχει τη δική του εφαρμογή στα smartphone και λέγεται SnapChat. Μπορείτε να στείλτετε όσα πικάντικα μηνύματα , video και φωτογραφίες θέλετε στον συντροφό σας, και μάλιστα, με την ασφάλεια ότι μέσα σε 10 δευτερόλεπτα αυτά εξαφανίζονται μια και καλή από τη μνήμη του κινητού σας- οπότε δεν κινδυνεύετε να τα δει κανείς!

    6. Δες μια ερωτική ταινία: Τι να ψάχνεις τώρα στον υπολογιστή- άσε που μπορείς να μην τον έχεις όταν τον χρειάζεσαι για τέτοια δουλειά. Με την εφαρμογή του Amazon Instant Video έχεις στη διάθεσή σου όποια σοφτ ερωτική ταινία επιθυμείς!








    joytv.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου