• Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

    Το απαγορευμένο σποτ της καυτής Σκάρλετ Γιόχανσον (VIDEO)

    Η 29χρονη ηθοποιός αφήνει για λίγο το καμαρίνι της. Φτιάχνει με τα χεράκια της σόδα και αναρωτιέται πώς θα μπορούσε το μήνυμά της να γίνει viral; Η Σκάρλετ Γιόχανσον πετάει τη ρόμπα της





    πίνει όσο αισθησιακά ξέρει και μπορεί το αναψυκτικό της και λέει μία φράση με τέσσερις λέξεις που στάθηκαν αρκετές για να ξεσπάσει ένας εμπορικός πόλεμος στις ΗΠΑ και το σποτ να σπάσει ταμεία στο διαδίκτυο με περισσότερα από 1,1 εκατομμύρια views. Η επίμαχη ατάκα είναι το «Sorry Coke and Pepsi», με την οποία η Σκάρλετ διαφημίζει την ανωτερότητα του αναψυκτικού SodaStream. Η διαφήμιση επρόκειτο να προβληθεί στο ημίχρονο του πρωταθλήματος αμερικανικού ποδοσφαίρου, το Super Bowl.




    Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο FOX θεώρησε την επίθεση στις άλλες δύο εταιρείες αναψυκτικών «προκλητική» και αποφάσισε να λογοκρίνει το διαφημιστικό. Ο διευθύνων σύμβουλος της SodaStream, Ντάνιελ Μπιρνμπάουμ, υποστήριξε ότι το FOX λογόκρινε τη διαφήμιση διότι φοβάται τις αντιδράσεις της Coke και της Pepsi. «Ποιος διαφημιστής δεν αναφέρεται στους ανταγωνιστές του; Αυτά συμβαίνουν στην Κίνα. Νιώθω απογοητευμένος ως Αμερικανός πολίτης», είπε ο Μπιρνμπάουμ. Το FOX αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις. Το ίδιο και η PepsiCo. Η εκπρόσωπος της Coca-Cola διαβεβαίωσε ότι η εταιρεία ουδέποτε πίεσε το αμερικανικό δίκτυο.



    athensvoice.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου