• Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014

  Justin Bieber: Βρέθηκαν στο σπίτι του ναρκωτικά!

  Σάλος έχει προκληθεί μετά από έρευνα που έγινε στην έπαυλη του Justin Bieber και βρέθηκαν ναρκωτικά! Σύμφωνα με το TMZ, οι αρχές του Λος Άντζελες ανακάλυψαν κοκαΐνη και συνέλαβαν έναν από τους φίλους του με τις κατηγορίες της κατοχής ναρκωτικών.

  Ο ράπερ Lil Za, φίλος του Bieber, συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών. Ο εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου, ότι τα ναρκωτικά βρίσκονταν στο σπίτι σε «κοινή θέα», αναφέρει η εφημερίδα Los Angeles Times.

  Ο εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος δήλωσε ότι ο Bieber δεν είχε «καμία σχέση» με τα ναρκωτικά, ωστόσο θεωρείται ύποπτος για την επίθεση βανδαλισμού σε σπίτι γειτόνων του, που έγινε την Πέμπτη.

  «Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο Bieber δεν συνελήφθη αλλά ούτε και απαλλάχθηκε», δήλωσε ο ίδιος. Ο νεαρός τραγουδιστής κατηγορείται πως «επιτέθηκε» στο σπίτι του γείτονά του πετώντας αυγά και προκαλώντας υλικές ζημιές τουλάχιστον 20.000 δολαρίων.

  Το περιστατικό αυτό ήταν το πιο πρόσφατο μεταξύ του Bieber και των γειτόνων του. Το περασμένο έτος είχε κατηγορηθεί για επικίνδυνη οδήγηση στη γειτονιά, ενώ του είχαν γίνει επανειλημμένως παράπονα για τα ξέφρενα πάρτι που διοργάνωνε στο σπίτι του.

  «Ελπίζουμε να κατανοήσει τη σοβαρότητα του περιστατικού και να αλλάξει κάπως τη συμπεριφορά του», αναφέρει το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.
  aplita.gr