• Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

    12 πράγματα που απαγορεύονται στις ανατολικές χώρες

    Οι απαγορεύσεις επίσης που επιβάλλουν η Νούσρα και οι άλλες οργανώσεις, δεν είναι διαφορετικές...






    1- Οι γυναίκες απαγορεύεται να περπατάν στον δρόμο χωρίς να έχουν δίπλα τους κάποιον στενό τους συγγενή, δεν μπορούν να βάζουν μακιγιάζ και δεν μπορούν να περπατάνε κινούμενες προκλητικά.


    2- Στα μαγαζιά, ανεξαρτήτως τους εμπορεύματος που πωλείται, απαγορεύεται η χρήση φωτογραφιών με γυναίκες στις συσκευασίες των προϊόντων. Αν υπάρχουν θα ξηλώνονται.


    3- Γυναίκες που περπατάνε στον δρόμο με τον σύζυγο τους, δεν θα περπατάνε δίπλα του, αλλά από πίσω του.


    4- Νέα κορίτσια και γυναίκες απαγορεύεται να γυρνάνε με στενά τζίν και ζακέτες, αντί αυτών θα φοράνε ισλαμικά ρούχα που καλύπτουν κάθε πλευρά τους.


    5- Ποτά, τσιγάρα και ναργιλές απαγορεύονται. Όσοι δεν υπακούν θα μαστιγώνονται. Σε περίπτωση επανάληψης θα κόβεται το μεγάλο και το μεσαίο δάχτυλο.


    6 – Τα κουρεία για άντρες θα κλείσουν και οι άντρες δεν θα κονταίνουν τα μαλλιά τους.


    7- Στις βιτρίνες δεν θα εκτίθενται γυναικεία εσώρουχα και στα μέρη όπου αγοράζουν και γυναίκες, δεν θα εργάζονται άντρες. Κατά παρόμοιο τρόπο άντρες δεν θα πηγαίνουν σε γυναίκες ράφτρες.


    8- Στις βιτρίνες των κομμωτηρίων για γυναίκες, δεν θα υπάρχει καμία επιγραφή-διαφήμιση και δεν θα εκτίθενται φωτογραφίες γυναικών.


    9- Οι γυναίκες απαγορεύεται να πάνε σε άντρα γυναικολόγο.


    10- Οι νέοι άντρες δεν θα δίνουν στα μαλλιά τους σχήμα δυτικού τρόπου και δεν θα φοράνε παντελόνια με χαμηλό καβάλο.


    11- Θα κόβεται το χέρι των κλεφτών. 


    Και τώρα προσέξτε : 12 – Οι γυναίκες δεν θα κάθονται σε καρέκλες σε ανοιχτά δημόσια μέρη. Για ποιο λόγο; Και εγώ όπως και εσείς δεν κατάλαβα αυτό. Ρώτησα λοιπόν κάποιον που αντιλαμβάνεται καλύτερα από εμένα αυτήν την ψυχασθένεια και να λοιπόν η απάντηση. Στα αραβικά η λέξη καρέκλα δεν είναι θηλυκό αλλά αρσενικό. Δηλαδή στα αγγλικά δεν είναι ¨she¨ αλλά ¨he¨. Αυτές είναι λοιπόν οι ανώμαλες λεπτομέρειες της ιδεολογίας που θέλει να εγκαταστήσει εκεί η Σαουδική Αραβία… Για να μετατρέψουν την σύγχρονη συριακή δημοκρατία σε μια κατάμαυρη Σαουδική Αραβία.

    Για όσους δεν το κατάλαβαν: Απαγορεύεται δηλαδή οι γυναίκες να κάθονται δημόσια σε καρέκλες διότι η καρέκλα σαν ουσιαστικό στα αραβικά είναι αρσενικό!

     



    Πηγή: Tsekouratoi

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου