• Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

    BMW 4219 ELI: Το πιο τρελό αυτοκίνητο του κόσμου

    Δεν είναι πραγματικό, δεν είναι μια πρώτη προσέγγιση για ένα καινούργιο μοντέλο της BMW, είναι απλά η αποτύπωση στο χαρτί με τη βοήθεια του photoshop του αυτοκινητικού ονείρου ενός τετράχρονου.




    Η ιστορία ξεκίνησε όταν κάποιος Ben έγραψε στο αμερικάνικο site αυτοκινήτου Jalopnik για το όχημα που ονειρεύεται o τετράχρονος ανιψιός του Eli και το οποίο είναι BMW, έχει συνολικά 42 τροχούς που όλοι είναι κινητήριοι, 19 κινητήρες Porsche, 3 τιμόνια τα οποία θα μπορείς να τα χρησιμοποιείς ταυτόχρονα και βέβαια ένα τεράστιο πορτμπαγκάζ γεμάτο παιχνίδια.

    Παράλληλα ο Ben παρακαλούσε κάποιον από τους αναγνώστες της σελίδας να σχεδιάσει αυτό το "αυτοκίνητο" για χάρη του μικρού.

    Aυτός ο κάποιος δεν ήταν τελικά άλλος από το τμήμα marketing της BMW στις ΗΠΑ, που με τη βοήθεια του photoshop και "ξεχνώντας" την επιθυμία του πιτσιρίκου για 19 κινητήρες Porsche έφτιαξε το 4219 Eli.

    Το ομολογουμένως εντυπωσιακό στο μάτι BMW 4219 Eli, που έχει κάνει θραύση στα social media στις ΗΠΑ, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα πως το καλό και αποτελεσματικό marketing είναι μερικές φορές πολύ απλό.
    Τόσο όσο οι επιθυμίες ενός τετράχρονου...

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου