• Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

    Έκανε πλαστική για να μοιάσει στον Justin Bieber!

    Ένας 33χρονος fan του Καναδού popstar ξόδεψε πάνω από 100.000$ για να μοιάσει στο είδωλό του.






    Ονομάζεται Toby Sheldon. Μένει στο Los Angeles. Είναι μουσικός. Και έχει υποβληθεί σε δεκάδες χειρουργικές επεμβάσεις προκειμένου να μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο στον 19χρονο star της R’n'B, Justin Bieber.
    Ο Sheldon, μεταξύ άλλων έχει κάνει πλαστική στα ζυγωματικά του, το πηγούνι του και τα βλέφαρά του και έχει ξοδέψει πάνω από 20.000$ σε εμφυτεύματα μαλλιών, για να χαμηλώσει τη γραμμή του τριχωτού της κεφαλής του και να θυμίζει ακόμα περισσότερο η κόμη του την φράντζα-σήμα κατατεθέν του Justin.

    O 33χρονος παρακολουθεί τον Καναδό τραγουδιστή από την αρχή της καριέρας του: “Από τότε που ο Justin έγινε διάσημος, το πρόσωπό του βρίκεται παντού. Με θυμάμαι να βλέπω τη φωτογραφία του και να σκέφτομαι: πόσο θέλω να του μοιάσω.”



    Πέρα από τον ειλικρινή θαυμασμό του για τον νεαρό τραγουδιστή, άλλος ένας λόγος για τον οποίο ο Sheldon αποφάσισε να υποβληθεί σε τόσες χειρουργικές επεμβάσεις ήταν η φοβία του για τα γηρατειά.

    “Αντλώντας έμπνευση από το baby face του Justin, κατάφερα να αναπλάσω την εμφάνισή μου με τρόπο τέτοιο ώστε να δείχνω πολύ πιο νέος. Δεν τρελαίνομαι για εκείνον ή τη μουσική του. Αλλά το πρόσωπό του το βρίσκω απλά τέλειο. Σε κάθε αλλαγή που έκανα, τον χρησιμοποιούσα ως παράδειγμα προς μίμηση.”



    Ο Sheldon έχει συνολικά ξοδέψει πάνω από 100.000$ σε πλαστικές επεμβάσεις, ενώ μόνο οι πλαστικές στα χείλη του (με σκοπό τη βελτίωση του χαμόγελού του) κόστισε 30.000$.

    “Θα χρειαστούν ακόμα περισσότερες επεμβάσεις, αν θέλω να γίνω ο σωσίας του Justin Bieber. Ο χειρουργός μου μού έχει προτείνει να κάνω πλαστική στη μύτη και να μικρύνω το πηγούνι μου.” συμπλήρωσε σε συνέντευξή του ο Sheldon, ο οποίος, κατά τα άλλα δηλώνει υπερ-ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα των επεμβάσεων.







    Πηγή: o-ksylo.blogspot.gr


    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου