• Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

    Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 21 Ιανουαρίου

    Οι προβλέψεις της διακεκριμένης αστρολόγου Αλίντας Κανάκη για σήμερα Τρίτη 21 Ιανουαρίου!



    ΚΡΙΟΣ

    Η μέρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από μια ενδιαφέρουσα κοινωνική και αισθηματική ζωή! Μια νέα συνεργασία που θα ξεκινήσει σήμερα μπορεί να εξελιχθεί εξαιρετικά καλά στο μέλλον.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Ξεκαθαρίσματα στις προτεραιότητες σας μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεμπλοκάρει το μυαλό σας και να δείτε νέες προοπτικές να ανοίγονται μπροστά σας…

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Μπορεί να συναντήσετε μια πρόκληση ή μια δυσκολία, αλλά με τις ενέργειές σας τελικά θα οδηγηθείτε στη σωστή λύση του προβλήματος. Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν προσπάθειες, πριν φθάσετε στο τελικό αποτέλεσμα.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Νέοι τομείς δράσης εμφανίζονται μπροστά σας! Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν σοβαρές και μακροχρόνιες προσπάθειες, πριν φθάσετε στο τελικό αποτέλεσμα.

    ΛΕΩΝ

    Σταματήστε να ζείτε στο άγχος. Στον εργασιακό τομέα τα πράγματα θα καλυτερεύσουν σύντομα.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Εκτόνωσε τον αυξημένο σας δυναμισμό με δημιουργική εργασία ή με ένα χόμπι που θα σας βοηθήσει να ξεσπάσετε και να ηρεμήσετε.

    ΖΥΓΟΣ

    Μην προσπαθείτε να κάνετε πράγματα που ξεπερνούν τις δυνάμεις σας ή δεν είναι της αρμοδιότητάς σας. Κάνε κάτι όμως, ώστε να εκτονωθεί ο θυμός ή το στρες που νοιώθετε, για να μη σας βγει μέσα από κάποιο ατύχημα ή άσχημο καβγά.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Ο αυθορμητισμός σας μπορεί να αποδειχθεί επιβλαβής. Φανείτε σοβαροί και αξιόπιστοι, για να μπορούν να σας εμπιστευτούν οι γύρω σας σε επαγγελματικό επίπεδο.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Αποφύγετε την συνεργασία με αναξιόπιστους και αφερέγγυους ανθρώπους, ειδικά σήμερα, γιατί ή θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα σε ανωτέρους ή θα μπείτε σε περιπέτειες χωρίς τέλος.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Η επικοινωνία σας κυρίως με τον σύντροφό σας ευνοείται. Ανοίξτε την καρδιά σας και πείτε του πως αισθάνεστε για εκείνον. Η ειλικρίνεια πάντοτε κερδίζει…

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Κάποια μικρά εμπόδια σήμερα θα σας εκνευρίσουν. Δεν αξίζει όμως να αναστατώνεστε, αφού το τοπίο θα καθαρίσει λίγο αργότερα.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Απαλλαγείτε από εκκρεμότητες, ξεκουραστείτε και δώστε προσοχή στην υγεία σας. Αισθηματικά και οικονομικά προβλήματα σας φορτίζουν υπερβολικά.





    aplita.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου