• Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014

  Εφαρμογή Έλληνα αρχιτέκτονα με θέμα την ελληνική ιστορία...διδάσκεται σε 3 αμερικάνικα πανεπιστήμια

  Ενα καταπληκτικό app για την ελληνική ιστορία!
  Ονομάζεται Greece: History & Culture και υλοποιήθηκε από τα αδέρφια Τάσο και Δημήτρη Βούλγαρη, προγραμματιστή και αρχαιολογό από την Ανατολική Φθιώτιδα. Η εφαρμογή έχει λάβει μόνο βαθμολογίες 5 αστέρων από τους χρήστες και οι δημιουργοί της έχουν δεχτεί συγχαρητήρια από επιφανείς ομογενείς του εξωτερικού, όπως το Νίκο Αλιάγα. Το πιο εντυπωσιακό, όμως, είναι ότι 3 αμερικανικά πανεπιστήμια έχουν επιλέξει και αγοράσει μαζικά την εφαρμογή για να διδάσκουν με τη βοήθειά της ελληνική ιστορία στα τμήματά τους.  Έλληνας διακοσμητής ομορφαίνει τον τόπο καταγωγής του


  Ο διεθνώς αναγνωρισμένος αρχιτέκτονας Μηνάς Κοσμίδης δημιουργεί χώρους ισάξιους με εκείνους που ζηλεύουμε στο εξωτερικό. Πρόσφατα το project του “O-13”, ένα μοντέρνο εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη, διακρίθηκε στην κατηγορία Bar-Restaurant σε διαγωνισμό διακοσμητικής της Κίνας.

  Αλλά, επίσης, κατάφερε να στρέψει το διεθνές ενδιάφέρον στην Κομοτηνή, τόπο καταγωγής του: με τις δύο ταβέρνες που ανέλαβε έχει κερδίσει σημαντικά παγκόσμια βραβεία.

  goodnews.gr