• Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

    Σοκ: Μαχαίρωσε 40 φορές την ετεροθαλή αδελφή της επειδή ήταν... αχάριστη

    Η 14χρονη δολοφόνος είπε ότι της είχε μαγειρέψει φαγητό πολλές φορές και αντί για ευχαριστώ, η 11χρονη κάποια στιγμή την είχε χτυπήσει







    Σοκαρισμένοι παρακολουθούν οι κάτοικοι της μικρής κοινότηας Μαντελέιν, στο Σικάγο την τραγωδία που εκτυλίσσεται για μια οικογένεια με δύο κόρες.

    Όλα ξεκίνησαν την Τρίτη τα ξημερώματα όταν μια 14χρονη κάλεσε την αστυνομία καταγγέλοντας ότι ένας άγνωστος είχε μπει στο σπίτι της και είχε μαχαιρώσει την μικρότερή - ετεροθαλή - αδελφή της ηλικίας 11 ετών.

    Οι αστυνομικοι που έφτασαν στο σημείο βρήκαν το μαχαιρωμένο κορίτσι και το μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου, δυστυχώς, λίγο αργότερα εξέπνευσε.

    Βασιζόμενοι, μάλιστα, στους ισχυρισμούς της 14χρονης προχώρησαν και στο κλείσιμο τριών σχολείων για τον φόβο του άγνωστου εισβολέα.

    Η πιο επισταμένη έρευνα, όμως, έδειξε ότι είχε συμβεί κατί πολύ πιο σοκαριστικό.

    Όπως αποδείχθηκε δράστης της δολοφονίας της 11χρονης ήταν η 14χρονη, η οποία όπως είπε στους αστυνομικούς, προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη να χτυπήσει την αδελφή της 40 φορές με μαχαίρι επδειδή αυτή ήταν... αχάριστη! Προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα η 14χρονη είπε ότι της είχε μαγειρέψει φαγητό πολλές φορές και αντί για ευχαριστώ, η 11χρονη κάποια στιγμή την είχε χτυπήσει.

    Η ανήλικη δολοφόνος είπε στους αστυνομικούς ότι η σκέψη για την αποτρόπαια πράξη δεν την απασχόλησε περισσότερο από 15 λεπτά. Μετά κατέβηκε στην κουζίνα, πήρε το μαχαίρι και σκότωσε την ανυποψίαστη αδερφή της. Στη συνέχεια ξέπλυνε τα αίματα και σκαρφίστηκε το σενάριο για τον άγνωστο εισβολέα.

    Η 14χρονη αντιμετωπίζει, πλέον, το ενδεχόμενο να δικαστεί ακόμα και ως ενήλικας λόγω του αποτρόπαιου χαρακτήρα του εγκλήματος.

    protothema.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου