• Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

    Στο εδώλιο η μισή Εθνική Γαλλίας για τα... μάτια της Ζαχία

    Πέρυσι τέτοια εποχή η Γαλλία συνταρρασσόταν από ένα ερωτικό σκάνδαλο μεγατόνων, με πρωταγωνίστρια μια ανήλικη – τότε – πόρνη και σχεδόν την μισή Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου της χώρας.

    Αστέρες παγκόσμιου βεληνεκούς όπως ο Φρανκ Ριμπερί, ο Σίντνεϊ Γκοβού ή ο Καρίμ Μπενζεμά, κατηγορήθηκαν από τις γαλλικές αστυνομικές αρχές για συμμετοχή σε κύκλωμα πορνείας και για συχνές “επαφές” με μια εντυπωσιακή ξανθιά νεαρά, την μαροκινής καταγωγής Ζαχία Ντεχάρ.




    Το σκάνδαλο έφερε στο φως της δημοσιότητας η αθλητική εφημερίδα L'Equipe. Και αυτό που συντάραξε την κοινή γνώμη ήταν το γεγονός πως η Ζαχία Ντεχάρ την επίμαχη περίοδο δεν είχε καν συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας της! Να σημειωθεί ότι στη Γαλλία η πορνεία δεν αποτελεί ποινικό αδίκημα, πλην όμως η ερωτική συνεύρεση με ανήλικο είναι κακούργημα!




    Η υπόθεση έφτασε στις δικαστικές αίθουσες στον Αύγουστο του 2012 και σε πρώτο βαθμό οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Φρανκ Ριμπερί και Καρίμ Μπενζεμά καταδικάστηκαν για συμμετοχή σε δίκτυο πορνείας, όμως τον Ιούνιο 2013 άσκησαν έφεση, την ίδια ώρα που η “πρωταγωνίστρια” Ζαχία ζητούσε την αθώωσή τους, ισχυριζόμενη πως οι ποδοσφαιριστές δεν ήξεραν ότι ήταν ανήλικη.




    Τώρα η δίκη ξεκινά σε δεύτερο βαθμό στο Παρίσι και εάν οι κατηγορούμενοι ποδοσφαιριστές κριθούν ένοχοι κινδυνεύουν με 3ετή ποινή φυλάκισης.

    Μόνη κερδισμένη από την υπόθεση ήταν τελικά η μικρή πόρνη από το Μαρόκο που στο ενδιάμεσο έγινε πασίγνωστη, μούσα γνωστών σχεδιαστών μόδας και μοντέλο πρώτης γραμμής...













     
     
     
    Seleo.gr News

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου