• Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014

  Θρίλερ στον Άρη με τη φορολογική ενημερότητα

  Απίστευτες καταστάσεις διαδραματίζονται στο θέμα της φορολογικής ενημερότητας, καταστάσεις που θυμίζουν… θρίλερ.

  Κλειστό παραμένει το σύστημα της ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, μια και δεν δίνεται η έγκριση στην ΠΑΕ Άρης για φορολογική, παρά την σχετική εντολή Θεοχάρη, σε μια ιστορία που έχει έντονο παρασκήνιο και πιέσεις!

  Πιο συγκεκριμένα, στην Αθήνα παρέμεινε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Λάμπρος Σκόρδας περιμένοντας να γίνει πράξη η προφορική εντολή του Γενικού Γραμματέα Εσόδων Χάρη Θοεχάρη, ώστε να δοθεί φορολογική ενημερότητα, βάσει της νομιμότητας και των δικαστικών αποφάσεων. Ήταν κάτι για το οποίο δεσμεύτηκε ο ίδιος προφορικά το απόγευμα της Τετάρτης σε συνάντηση που είχε με την κιτρινόμαυρη αποστολή.

  Παράλληλα, άνθρωπος του Άρη βρέθηκε από νωρίς το πρωί στη ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, ώστε να μην χαθεί λεπτό για την έκδοση των δελτίων από την ΕΠΟ.

  Η ΦΑΕ Θεσσαλονίκης αρνήθηκε όμως να ανοίξει το σύστημα και να εγκρίνει την έκδοση φορολογικής ενημερότητας ζητώντας έγγραφη γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και μη αρκούμενη στην εντολή του… προϊσταμένου της!

  Ακολούθησε ένα μπαράζ επαφών, την ώρα που η αίσθηση η οποία υπάρχει στην Αλκμήνης είναι ότι γίνεται ένα… πάρτι πιέσεων από άλλες ομάδες (που έχουν συμφέρον να καθυστερήσουν οι διαδικασίες) και πολιτικούς (που θέλουν να εξυπηρετήσουν καταστάσεις) κι ενώ ο Άρης έχει στα χέρια του όλα τα σχετικά έγγραφα, αλλά και την έγκριση της προϊσταμένης αρχής, δηλαδή του Υπουργείου Οικονομικών.

  Πηγή Pressaris.gr

  Δεν υπάρχουν σχόλια :

  Δημοσίευση σχολίου