• Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

    Οι γυναίκες προτιμούν το κινητό… από το σεξ

    Κινητό τηλέφωνο και σεξ. Πώς «ζυγίζουν» οι γυναίκες αυτά τα δύο; Σύμφωνα με μια έρευνα που έγινε στη Μεγάλη Βρετανία σε 3.583 γυναίκες άνω των 30 ετών, σχεδόν οι μισές απάντησαν ότι θα προτιμούσαν να περάσουν ένα μήνα χωρίς… σεξ, παρά χωρίς το κινητό τους τηλέφωνο!

    Το 48% των ερωτηθέντων ανέφερε ότι η «έξυπνη» κινητή τους συσκευή ήταν πιο σημαντική από τις… «στενές» σχέσεις με κάποιον άλλο άνθρωπο.

    Η ίδια έρευνα αποκαλύπτει ότι μία στις 20 γυναίκες δεν αποχωρίζεται το κινητό της ούτε όταν κοιμάται… «ξαπλώνοντάς» κοντά στο σώμα της.

    Μάλιστα, ορισμένες (ποσοστό 39%) ανέφεραν ακόμη ότι έχουν αγοράσει ειδικές, αδιάβροχες θήκες, προκειμένου να μπορούν να τα χρησιμοποιούν ακόμη κι όταν είναι στο μπάνιο!

    Σύμφωνα με την έρευνα που διεξήγαγε το διαδικτυακό περιοδικό Real Simple για λογαριασμό της Huffington Post, οι ζωές μας εξαρτώνται πλέον απόλυτα από τα κινητά τηλέφωνα, με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να τη φανταστούμε λεπτό χωρίς αυτά.

    Το 76% των γυναικών κοιτάζει το κινητό του τηλέφωνο κάθε ώρα, ενώ οι μισές από αυτές δεν αντέχουν να μην ρίξουν μια ματιά κάθε 15 λεπτά.

    Κι όμως μόνο το 27% των γυναικών παραδέχεται ότι έχει αναπτύξει εθισμό με αυτό, ενώ ένα 71% δε θα ήθελε να επιστρέψει στην εποχή όταν δεν υπήρχε ακόμη το διαδίκτυο.



    tsantiri.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου