• Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

    Ιταλία: Ξανθιά καυτή δημοτική αστυνόμος προμήθευε με πόρνες ινστιτούτο μασάζ


    Εργαζόταν στη δημοτική αστυνομία του Παλέρμο, όμως, τον ελεύθερο χρόνο της προμήθευε με πόρνες ινστιτούτο μασάζ, όπου απολάμβαναν κούρες… ομορφιάς οι άνδρες πελάτες του.

    Η αστυνομία του Παλέρμο ανακάλυψε ένα πραγματικό κύκλωμα πορνείας πίσω από τις υπηρεσίες ενός υποτιθέμενου κέντρου αισθητικής στην καρδιά της πόλης, το οποίο διέθετε τρία διαμερίσματα όπου πραγματοποιούνταν ερωτικέςσυναντήσεις επί πληρωμή.



    Η 41χρονη δημοτική αστυνόμος, Άννα Τερέζι, κατηγορείται πως εντόπιζε νεαρές γυναίκες, τις προσέγγιζε και τις καλούσε να «εργαστούν» στο κέντρο αισθητικής, λαμβάνοντας το 1/5 της αμοιβής τους. Μάλιστα, λέγεται, πως και η ίδια εκπορνεύτηκε έναντι χρημάτων.


    Οι ιδιοκτήτες του κέντρου και οι υπάλληλοι, στην πλειονότητά τους Ιταλοί πολίτες, διαφήμιζαν τις υπηρεσίες με διαφημίσεις στο Διαδίκτυο, ακόμα και στους πιο δημοφιλείς τόπους κοινωνικής δικτύωσης. 





    Όπως αναφέρει η Corriere della Sera, οι διαφημίσεις ήταν αναρτημένες σε τόσο εμφανή σημεία, που οι αστυνομικοί κατάφεραν να έχουν άμεση πρόσβαση στα στοιχεία, τα οποία τους κίνησαν την περιέργεια κι έτσι ξεκίνησε η έρευνα.




    Το κέντρο επισκέπτονταν άνδρες όλων των κοινωνικών τάξεων, η… ταρίφα ξεκινούσε από τα 50 ευρώ, ενώ τη φροντίδα των καλλίπυγων νεαρών απολάμβανε και ένας πολιτικός, ο οποίος συνήθιζε να δίνει ραντεβού με μία από τις… μασέζ.

    Στο σύνολό τους, οκτώ είναι οι συλληφθέντες, εκ των οποίων και η 41χρονη, ενώ ερευνάται η συμμετοχή και άλλων δέκα ανθρώπων που σχετίζονται με την υπόθεση.



















    protothema.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου