• Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

    «Θα σφάξουμε έναν έναν τους Αμερικανούς στους δρόμους», απειλεί Αιγύπτιος δημοσιογράφος

    Απειλώντας την αμερικανική κυβέρνηση, τον ίδιο τον πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα, και τους Αμερικανούς πολίτες, ο Αιγύπτιος δημοσιογράφος, Μοσταφά Μπακρί, εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή, καταγγέλλοντας ότι οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να σκοτώσουν τον στρατηγό Αμπντέλ Φατάχ αλ – Σίσι.

    Ο Μπαρκί τόνισε πως αν τολμήσει κανείς να αγγίξει τον στρατηγό, που με πραξικόπημα ανέτρεψε τον δημοκρατικά εκλεγμένο πρωθυπουργό, Μοχάμεντ Μόρσι, τότε «θα σκοτώσουμε όλους τους Αμερικανούς στους δρόμους. Θα μπούμε στα σπίτια των προδοτών και θα τους σφάξουμε. Ο Ομπάμα και οι μαριονέτες του θα είναι υπεύθυνοι για αυτό».

    Όπως είπε χαρακτηριστικά, ο γνωστός για τα προκλητικά σχόλιά του: «Υπάρχει σχέδιο για τη δολοφονία του αλ – Σίσι και οι μυστικές υπηρεσίες το γνωρίζουν καλά».

    Εμφανίστηκε πεπεισμένος για όσα υποστήριζε που δήλωσε «100% σίγουρος ότι πρόκειται για συνωμοσία», ενώ τόνισε ότι θα ξεσπάσει επανάσταση με αποτέλεσμα ο λαός να σκοτώσει «έναν έναν τους Αμερικανούς πολίτες».

    Παρόλα αυτά, έπειτα από τις προκλητικές δηλώσεις του, τα… μάζεψε, επισημαίνοντας πως τάσσεται «κατά της βίας»!

    Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, λοιπόν, ανέφερε ότι είναι κατά οποιασδήποτε μορφής βίας «συμπεριλαμβανομένης και εκείνης κατά των Αμερικανών πολιτών».

    Εξήγησε, μάλιστα, ότι όσα είπε αναφέρονταν στους τρομοκράτες και τις οργανώσεις που κάνουν πόλεμο ενάντια στην Αίγυπτο».

    Στόχος του, πρόσθεσε, ήταν να αναδείξει την ανάγκη της Αιγύπτου για ανεξαρτησία και την άρνηση κάθε παρέμβασης ξένων στοιχείων.


    protothema.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου