• Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

    Αν έχεις χρήματα, όλα τα μπορείς!


    Χωρίς να τους νοιάζει τα χρήματα που θα χρειαστεί να δαπανήσουν για την ενίσχυση του ρόστερ τους, στη Μάντσεστερ Σίτι εξετάζουν τις περιπτώσεις πέντε ποδοσφαιριστών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.






    Χωρίς αμφιβολία το ρόστερ της Μάντσεστερ Σίτι είναι εξαιρετικό, όμως οι ιθύνοντες του συλλόγου φέρονται να εκτιμούν πως μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο.

    Σύμφωνα με το Skysports, οι «πολίτες» θα μπορούσαν να προχωρήσουν στην απόκτηση πέντε ποδοσφαιριστών, οι οποίοι μπορούν να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο επίπεδο την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι.

    Πρόκειται για τον Ντάντε της Μπάγερν, τον Ίκερ Κασίγιας της Ρεάλ Μαδρίτης, τον Ρανταμέλ Φαλκάο της Μονακό, τον Λουκ Σο της Σαουθάμπτον και τον Ελιακίμ Μανγκαλά της Πόρτο.

    Ποια τα δεδομένα για τους συγκεκριμένους παίκτες, τους οποίους εξετάζει ο βρετανικός σύλλογος:

    Ντάντε

    Ο Βραζιλιάνος αμυντικός που αγωνίζεται στην Μπάγερν Μονάχου κοστολογείται στα 18 εκατ. ευρώ. Μπορεί να έχει συμβόλαιο ως το 2016 με τους Βαυαρούς, οι οποίοι δεν παρουσιάζονται αρνητικοί στο ενδεχόμενο να μπουν σε διαπραγματεύσεις για την παραχώρησή του.

    Ίκερ Κασίγιας

    Ο τερματοφύλακας και αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει αρκετά λεπτά συμμετοχής με την ομάδα του, κάτι που τον αναγκάζει – όπως έχουν γράψει πολλές φορές τα ισπανικά Μέσα – να εξετάζει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει. Ο Ισπανός γκολκίπερ κοστίζει γύρω στα 19 εκατ. ευρώ και αποτελεί μία άκρως ενδιαφέρουσα λύση για τα γκολπόστ της Σίτι.

    Ρανταμέλ Φαλκάο

    Η αξία του διεθνούς φορ από την Κολομβία ξεπερνά τα 60 εκατ. ευρώ, αλλά αν ο σύλλογος του Μάντσεστερ θελήσει να τον κάνει δικό του, τότε δεν θα έχει πρόβλημα να το κάνει πραγματικότητα. Ο 27χρονος επιθετικός φαίνεται να έχει μετανιώσει με την μεταγραφή του στην Μονακό και ο Πελεγκρίνι, θα ήθελε να είναι σίγουρος ότι θα έχει ακόμα μία επιλογή στην επιθετική του γραμμή.

    Λουκ Σο

    Παρά το γεγονός ότι η Σαουθάμπτον δύσκολα θα τον πουλούσε, είναι μια καλή επιλογή, με το ποσό της πιθανής μεταγραφής του να αγγίζει τα 60 εκατ. ευρώ. Άμα η Σίτι τον θελήσει, θα πρέπει να κινηθεί γρήγορα, αφού ενδιαφέρον για τον Βρετανό μπακ-χαφ φέρεται να έχει εκδηλώσει και η Τσέλσι.

    Ελιακίμ Μανγκαλά

    Τρεις αγγλικοί σύλλογοι, μαζί με αυτόν του Πελεγκρίνι, κοιτάνε την περίπτωση του Γάλλου άσου που ανήκει στην Πόρτο. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής φτάνει τα 48 εκατ. ευρώ. Οι Πορτογάλοι δεν θέλουν να φύγει, αλλά αν πάρουν αυτά τα χρήματα ποιος θα έλεγε όχι;

    Επιμέλεια: Δήμητρα Σταθάκη
    sport-fm.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου