• Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

    Κοζάνη: Αποκεφάλισε δεκάδες κότες και περιστέρια!

     Δεν χωράει ανθρώπινος νους την πρωτοφανή αγριότητα με την οποία θανάτωσε δεκάδες οικόσιτα πουλερικά ένας 47χρονος στη Σιάτιστα της Κοζάνης. Ο απάνθρωπος δράστης εισέβαλε στον περιφραγμένο χώρο ενός 43χρονου εκτροφέα και σκόρπισε το θάνατο με τα ίδια του τα χέρια!


    Σύμφωνα με την καταγγελία του ιδιοκτήτη στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, ο εισβολέας αποκεφάλισε (!) χωρίς λόγο δεκάδες περιστέρια και κότες που βρίσκονταν μέσα στο περιφραγμένο οικόπεδο, προκαλώντας του οικονομική ζημιά ύψους 4.200 ευρώ! Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης που του άσκησε δίωξη για ζωοκλοπή και ζωοκτονία.

    *** Πέντε αδέσποτα σκυλιά στις Αλυκές και άλλα τρία μαζί με τρεις γάτες στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής δηλητηριάστηκαν από φόλες που είχαν σκορπίσει απάνθρωποι δράστες σε πάρκα, του Βόλου! Η μαζική εξόντωση προκάλεσε την παρέμβαση του Φιλοζωικού Συλλόγου Βόλου «Κόσμος και Φύση» που απευθύνει έκκληση σε όσους γνωρίζουν ποιοι κρύβονται πίσω της να τους αποκαλύψουν κρατώντας την ανωνυμία τους.

    *** Άλλα επτά σκυλιά εντοπίστηκαν νεκρά στην ευρύτερη περιοχή γύρω από το νοσοκομείο Χανίων έχοντας καταναλώσει δηλητηριασμένα «μεζεδάκια», τα οποία είχαν σκορπίσει ασυνείδητοι δράστες.


    protothema.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου