• Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

    Ετοιμάζεται να «βουλιάξει» από τουρίστες η Β.Ελλάδα

    Γερμανοί και Βρετανοί tour operators ετοιμάζουν εντυπωσιακές κινήσεις στη Βόρεια Ελλάδα. Ποιοι προορισμοί αναμένεται να βουλιάξουν από ξένους τουρίστες

    Ακόμα και πάνω από τα 19 εκατομμύρια, μπορεί να διαμορφωθούν φέτος οι τουρίστες που θα επισκεφτούν την Ελλάδα από το εξωτερικό. Ενόψει αυτού του πρωτοφανούς κύματος σημειώνονται οι κινήσεις τύπου Ryanair, που ανακοίνωσε δύο νέες, μεγάλες βάσεις στην χώρας μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά και η απόφαση μεγάλων tour operators του εξωτερικού να επιδιώξουν την «ενοικίαση» επιπλέον πεντάστερων ξενοδοχείων επί ελληνικού εδάφους, σε βασικούς τουριστικούς προορισμούς.

    Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι Γερμανοί και Βρετανοί είναι κυρίως οι tour operators, που θα κάνουν τις πιο εντυπωσιακές κινήσεις, γεγονός το οποίο δεν προκαλεί σε κανέναν εντύπωση, καθώς είναι αυτοί που μεταφέρουν και τους περισσότερους ξένους τουρίστες στην Ελλάδα. Ιδιαίτερη κινητικότητα παρατηρείται ήδη στην περιοχή της Μακεδονίας, με την Χαλκιδική (κυρίως) και την Πιερία (δευτερευόντως) να αποτελούν τους δύο επικρατέστερους στόχους, καθώς φέτος εκτός από τους ανατολικοευρωπαίους αναμένεται ότι θα υποδεχθούν και πολλούς βορειοευρωπαίους τουρίστες.

    Αν όλα πάνε καλά, τότε, όπως λένε παράγοντες του χώρου, «θα ζήσουμε μοναδικές στιγμές», γεγονός το οποίο αποδίδεται κυρίως στο γεγονός ότι η Ελλάδα, πλέον, θεωρείται ως ο ασφαλέστερος προορισμός στην ευρύτερη περιοχή.



    Πηγή: voria.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου