• Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014

  Μητέρα έκανε εξορκισμό στα παιδιά της και τα...σκότωσε!!!

  Δεν τον χωράει ανθρώπινος νους … νεαρή μητέρα σκότωσε τα δύο ανήλικα βλαστάρια της για να διώξει από μέσα τους τον … «έξω από δω» με την είδηση να προκαλεί παγκόσμιο ΣΟΚ και αποτροπιασμό …..  Η 28χρονη μητέρα Ζακιέγια Λατρίς Έιβερι, μαζί με την 21χρονη φίλη της, Μονίφα Ντενίς Σάνφορντ επιχείρησε να κάνει εξορκισμό στα δύο παιδιά της, ηλικίας ενός και δύο ετών στο σπίτι τους στο Μέριλαντ των ΗΠΑ για να τα απαλλάξουν από .....τους δαίμονες, με αποτέλεσμα να τα μαχαιρώσουν θανάσιμα.  Εν τω μεταξύ, από θαύμα γλίτωσαν τα δύο άλλα παιδιά της 28χρονης, ηλικίας πέντε και οκτώ ετών, τα οποία τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται.

  Η αστυνομία αναφέρει ότι ανακάλυψε τα παιδιά το πρωί της Παρασκευής μετά από τηλεφωνική κλήση ενός γείτονα, και το θέαμα που αντίκρισαν οι ένστολοι ήταν φρικτό  Τα νεκρά παιδιά ήταν βουτηγμένα σε μία λίμνη αίματος στην είσοδο του σπιτιού, ενώ και η φίλη της παιδοκτόνου έφερε επιφανειακά τραύματα.

  «Υποθέσεις όπως αυτή σου σπαράζουν την καρδιά», δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας, Τομ Μέιντζερ και πρόσθεσε «οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους των θυμάτων».

  Οι δύο γυναίκες κρατούνται από τις αστυνομικές αρχές και αντιμετωπίζουν την κατηγορία φόνου και απόπειρας δολοφονίας.

  ΦΩΤΟ - Dailly Mail