• Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

    Απίστευτο!Δώρισε το νεφρό του στην αδελφή του για μεταμόσχευση και το έχασαν στο νοσοκομείο

    Είναι από τα απίστευτα, που απλά όταν συμβαίνουν δεν τα χωράει ο ανθρώπινος νους. Έφηβος δώρισε το νεφρό του στην αδερφή του, με σκοπό να της γίνει μεταμόσχευση, και το νοσοκομείο που είχε αναλάβει την επέμβαση το

    πέταξε... κατά λάθος στα σκουπίδια. Το τραγικό περιστατικό συνέβη στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Τολέδο.
    Νοσοκόμα που εργαζόνταν στο συγκεκριμένο νοσοκομείο παραδέχτηκε ότι πέταξε το υπό μεταμόσχευση νεφρό κατά λάθος.

    Η ιστορία ξεκίνησε όταν ο 17χρονος Paul Fudacz, αφού υπεβλήθη σε όλες τις ιατρικές εξετάσεις και ήταν συμβατός δότης, αποφάσισε να δωρίσει το νεφρό του στην αδερφή του Sarah.
    Ολα πήγαιναν κατ' ευχήν, μέχρι τη στιγμή που το νοσοκομείο κατάλαβε ότι το νεφρό έλειπε. Μάλιστα η 24χρονη Sarah είχε ήδη υποβληθεί σε νάρκωση. Οι γιατροί αναγκάστηκαν να ξυπνήσουν την κοπέλα και να ενημερώσουν την οικογένεια ότι η επέμβαση θα αναβληθεί, εξαιτίας απώλειας του οργάνου.

    Τελικά, το νοσοκομείο μετά το τραγικό λάθος αναγκάστηκε να βρει νεφρό από άλλο συμβατό δότη και να προχωρήσει στην επέμβαση. Η Sarah, που έπασχε από νεφρική ανεπάρκεια, υπεβλήθη λίγες μέρες αργότερα σε πετυχημένη εγχείρηση.
    Η οικογένεια μετά το σοκ μήνυσε το εν λόγω ιατρικό κέντρο για ανευθυνότητα. Το νοσοκομείο, αν και αρχικά παραδέχτηκε το λάθος του στο δικαστήριο, ισχυρίστηκε ότι τελικά δεν έγινε και τίποτα, αφού η κοπέλα είναι καλά και ο αδερφός της ούτως ή άλλως θα έχανε το νεφρό του!




    E-Radio.gr Daily

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου