• Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014

  Οκτώ λόγοι για τους οποίους πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε σεξ το πρωί!

  Μπορεί εσύ να έχει συνδυάσει το πρωινό ξύπνημα με τα δέκα λεπτά που έχεις στη διάθεσή σου για να ετοιμαστείς και να φύγεις για τη δουλειά, αλλά μήπως να σκεφτείς ξανά το ενδεχόμενο να βάλεις το ρολόι να χτυπήσει λίγο νωρίτερα; Έχεις καλό λόγο, το πρωινό σεξ!

  Γιατί, λοιπόν, πρέπει να κάνεις σεξ το πρωί:

  1. Κάνεις γυμναστική: Ξέρεις τι λένε για την πρωινή γυμναστική; Ότι «ξυπνάει» το σώμα και βάζει τον οργανισμό σε λειτουργία. Έ, σκέψου κάτι αντίστοιχο να συμβαίνει με τις σκληρές… ασκήσεις στις οποίες θα υποβάλλεις και θα σε υποβάλλει ο σύντροφός σου.

  2. Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται: Έτσι λένε, οπότε τι καλύτερο να ξεκινήσεις την ημέρα σου με μια… παρτίδα σεξ που αν είναι και καλή, θα σου ανεβάσει τη διάθεση!

  3. Γιατί σου επιτρέπει να μείνεις στο κρεβάτι λίγο περισσότερο: Ξύπνια μεν, στο ζεστό κρεβατάκι σου δε!

  4. Γιατί μπορείς να το παίξεις τεμπέλα: Το «μόλις ξύπνησα» είναι μια καλή δικαιολογία για να αποφύγεις την… κορυφή, τις δύσκολες ερωτικές στάσεις- ποιος έχει όρεξη εξάλλου για τέτοια πράγματα πρωί- πρωί;- και κανείς δεν θα σου πει τίποτα για την κακή σου αναπνοή!

  5. Γιατί έχεις μια καλή δικαιολογία να αποφύγεις το βραδινό σεξ: το έχετε ήδη κάνει για σήμερα!

  6. Γιατί κάνει καλό στην υγεία: Σύμφωνα με επιστημονική έρευνα, το πρωινό σεξ ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

  7. Γιατί οι άντρες έχουν περισσότερη όρεξη και αντοχές: Τα επίπεδα της τεστοστερόνης στους άντρες το πρωί είναι πιο υψηλά απ” ό,τι τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας, καθώς οι ίδιοι έχουν «γεμίσει μπαταρίες» μετά από τόσες ώρες ύπνου. Και θα έχει περισσότερη όρεξη και θα του είναι πιο εύκολο να περιμένει να ολοκληρώσετε μαζί!

  8. Γιατί όλοι το κάνουν: Ναι, διάφορες ψηφοφορίες κατά καιρούς έχουν αναδείξει το πρωινό σεξ αγαπημένη συνήθεια πολλών ζευγαριών. Κάτι θα ξέρουν!  Πηγή: joytv.gr