• Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

    Κίνα: Σεξουαλικό σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον αντιπρόεδρο κομματικής σχολής του ΚΚ

    Το σκάνδαλο ξέσπασε όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται γυμνός στο Διαδίκτυο, μετέδωσε σήμερα το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα...





    Ο αντιπρόεδρος μιας κινεζικής σχολής που εκπαιδεύει στελέχη του Κομμουνιστικού Κόμματος τέθηκε σε διαθεσιμότητα κατηγορούμενος για εμπλοκή σε σεξουαλικό σκάνδαλο, το οποίο ξέσπασε όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται γυμνός στο Διαδίκτυο, μετέδωσε σήμερα το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα.
    Οι αρχές ερευνούν το ρόλο (στο σκάνδαλο) του Τσιν Γουογκάνγκ, της σχολής του κόμματος στην επαρχία Σαανσί, στα βορειοδυτικά της χώρας, ανέφερε το πρακτορείο, επικαλούμενο έναν άλλο εκπαιδευτικό αξιωματούχο.
    Οι φωτογραφίες όπου εμφανίζεται ένας γυμνός άνδρας που μοιάζει να είναι ο Τσιν κυκλοφόρησαν σήμερα στο διαδίκτυο της Κίνας.
    Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα μοιάζουν να αποτελούν καρέ από βίντεο που τραβήχτηκε τον Αύγουστο στο σπίτι μιας μεταπτυχιακής φοιτήτριας με την οποία ο αξιωματούχος διατηρούσε παράνομα σεξουαλική σχέση, έγραψε το Νέα Κίνα επικαλούμενο τον δικηγόρο της γυναίκας αυτής.
    Οι αξιωματούχοι του κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος απαγορεύεται να έχουν ερωμένες. Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την αγανάκτηση της κοινής γνώμης και τις προειδοποιήσεις ότι τα φαινόμενα διαφθοράς απειλούν την ίδια την ύπαρξη του Κόμματος, η ηγεσία του έχει δεσμευθεί να πατάξει την διαφθορά σε κάθε επίπεδο.
    Το Δεκέμβριο αξιωματούχος που είχε απολυθεί για εμπλοκή σε σεξουαλικό σκάνδαλο καταδικάσθηκε σε ποινή κάθειρξης 14 ετών για δωροδοκία σε μια υπόθεση που προκάλεσε σάλο στη χώρα.
    Τον Ιούνιο πρώην περιφερειακός αξιωματούχος του Κομμουνιστικού Κόμματος που είχε εμπλακεί σε σεξουαλικό σκάνδαλο καταδικάσθηκε σε κάθειρξη 13 ετών για δωροδοκία.


    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου