• Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

    Μπορείς να κάνεις και μόνη σου το Smokey eye...!!

    "Για να αντιγράψετε την ομορφιά των εντυπωσιακών celebrities στο κόκκινο χαλι με smokey eyes , μείνετε μακριά απο μπλε σκιές που μπορούν να  σας κανουν να φαίνεστε σαν έχετε μαύρους κύκλους κατω απο τα μάτια..!"
    λέει ο Μakeup Αrtist Giorgio Armani  André Drykin. 
    Αντί αυτού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μάυρη , γκρι , καφέ ή αν θέλετε ακόμα και σκούρα πράσινη σκιά και μολύβι του ίδιου χρωματος.!
    Στη συνέχεια ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα : 



    1. Εφαρμόστε ένα concealer ή primer ματιών επάνω στα βλέφαρα σας για να δημιουργήσετε μια ομαλή βάση για την σκιά σας .
    2.  Χρησιμοποιήστε ένα μαλακό μολύβι ματιών και τοποθετήστε το οσο πιο κοντά γίνεται στη βάση των βλεφαρίδων σας και τραβήξτε γραμμή απο την εσωτερική εως την εξωτερική γωνία των ματιών σας.Το ίδιο επαναλαμβάνετε και στην βάση  των κάτω βλεφαρίδων και εσωτερικά των βλεφαρίδων.!!
    3. Η σκιά που θα χρησιμοποιήσετε στην πορεία είναι το ίδιο χρώμα με το μολύβι , περνάτε την σκια πανω στην γραμμη που εχετε δημιουργησει με το  μολυβι και παιρνοντας ενα καθαρο πινελο κανετε κυκλικες κινησεις προς τα πανω, δηλαδη προς το φρυδι. Έτσι γινεται το λεγομενο σβησιμο της σκιας ή ντενκραταρισμα του χρωματος.Με ενα λεπτο πινελο στην συνεχεια κανουμε το ιδιο πραγμα και στις κατω βλεφαριδες πανω στη γραμμη του μολυβιου.!
    4. Επισεις θα χρειαστειτε μια ή δυο πιο ουδετερες σκιες καλυτερα στις γήινες αποχρωσεις για να τις τοποθετησετε κατω απο το φρυδι σας για ενα φυσικο σβησιμο των χρωματων. 
    5. Τελειωνοντας περαστε αρκετη μαυρη μάσκαρα για πιο εντονο βλεμμα...!!

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου