• Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

    Στο… σφυρί ρούχα της πριγκίπισσας Μέτε-Μάριτ

    Για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής Η λαοφιλής πριγκίπισσα της Νορβηγίας, Μέτε-Μάριτ, πουλά παλιά ρούχα της, μέσω του Διαδικτύου, στην ιστοσελίδα e- bay.
    Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Telegraph».

    Η ξανθιά πριγκίπισσα αποφάσισε να πουλήσει 33 κομμάτια της γκαρνταρόμπας της – συμπεριλαμβανομένων και υποδημάτων- που φέρουν διάσημες υπογραφές όπως  DKNY, Marni, Chloé and YSL. Οι  ψηλές μπότες Dolce &Cabbana δημοπρατήθηκαν έναντι 273 λιρών και, σύμφωνα με την εφημερίδα, ήταν το πιο ακριβοπουλημένο κομμάτι από τη συλλογή της πριγκίπισσας.

    Κάτω από τα ρούχα της Μέτε-Μάριτ προς πώληση, υπήρχε ο τίτλος: «Προστάτεψε το περιβάλλον μ΄έναν αστείο και εύκολο τρόπο».

    Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι η πριγκίπισσα της Νορβηγίας είχε ταξιδέψει κρυφά στην Ινδία για να φροντίσει τα δίδυμα βρέφη ενός εργαζόμενου στο παλάτι, ο οποίος αδυνατούσε να πάρει βίζα για να δει τα παιδιά του που γεννήθηκαν από παρένθετη μητέρα στη χώρα αυτή.

    Η Μέτε Μαρί, μια ανύπαντρη μητέρα από μεσοαστική οικογένεια, έχει κλέψει τις καρδιές των συμπολιτών της από τότε που βρίσκεται στο πλευρό του πρίγκιπα της Νορβηγίας, Χαακόν το 2000.  

     



    Πηγή: protothema.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου