• Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

    ΤΟ SEX ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!

    Η ενεργιακή σεξουαλική ζωή είναι το καλύτερο φάρμακο όπως θα μας πιστοποιήσουν και τα επιστημπνικά δεδομένα. Ωρίστε μερικοί επιπλέον λόγοι για να κάνετε περισσότερο σεξ...










    1. Μακροζωία.
    Έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 1.000 εθελοντές μέσης ηλικίας από το πανεπιστήμιο queens στο Μπέλφαστ έδειξε ότι οι τακτικές σεξουαλικές επαφές προσθέτουν χρόνια ζωής,με τους συχνούς οργασμούς να μειώνουν κατά το ήμισυ τις πιθανότητες θανάτου.

    2. Θεραπεία στο δέρμα.
    Ο ιδρώτας που εκκρίνουμε κατα την διάρκεια του σεξ,καθαρίζει τους δερματικούς πόρους,κάνοντας την επιδερμίδα πιο λαμπερή και μειώνοντας τον κίνδυνο δερματίτιδας,

    3. Απώλεια βάρους.
     Κατά την διάρκεια μιας σεξουαλικής συνεύρεσης καίμε περίπου 200 θερμίδες,που ισοδυναμεί με ένα τέταρτο τρέξιμο στον διάδρομο.

    4. Καλή ψυχική υγεία.
    Είναι γνωστό οτι η αποχή προκαλεί άγχος,νεύρα ακόμα κ κατάθλιψη. Αντίθετα η έντονη δραστηριότητα στο κρεβάτι καταπολεμά ολα τα παραπάνω αφού η απελευθέρωση ενδορφινών στον εγκέφαλο μειώνει το άγχος και προκαλεί αίσθημα εφορίας.

    5. Αύξηση ελκυστικότητας.
    Το συχνό σεξ οδηγεί στην απελευθέρωση περισσότερων φερορμονών , των χημικών ουσιών που προσελκύουν τους εκπροσώπους του αντίθετου φύλου.

    6. Παυσίπονη δράση.
    Η αναλγητική δράση του σεξ ξεπερνά κατά 10 φορές τα παυσίπονα του εμπορίου. Λίγο πριν τον οργασμό τα επίπεδα της ορμόνης οξυτοκίνης πενταπλασιάζονται οδηγώντας στην έκλυση μεγάλης ποσότητας ενδορφινών που απαλύνουν τον πόνο χωρίς παρενέργειες. Επιπλέον το σεξ καταπολεμάει τις ημικρανίες καθώς πέφτει η πίεση του αίματος στις αρτηρίες του εγκεφάλου.

    7. Καλό αναπνευστικό σύστημα.
    Το σεξ είναι σαν ένα φυσικό αντιισταμινικό που βοηθάει απο το συνάχι εώς στην καταπολέμηση του άσθματοςκαι του υψηλού πυρετού.

    8. Καλό κυκλοφορικό σύστημα.
    Εξαιτίας των αυξημένων παλμών και των βαθιών αναπνοών,το σεξ δεν είναι ευεργετικό μόνο για την καρδιά,αλλά και για την κυκλοφορία του αίματος,ειδικά στον εγκέφαλο.

    9. Καλή ποιότητα ύπνου.
    Μετά το σεξ το σώμα χαλαρώνει τελείως με αποτέλεσμα να κοιμόμαστε βαθύτερα και να ξεκουραζόμαστε περισσότερο. 

    10. Αντικαρκινική δράση.
    Πολλές έρευνες έχουν δείξει ότι οι συχνές εκσπερματίσεις συνδέονται με χαμηλότερο κίνδυνο καρκίνου του προστάτη