• Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

    Αναστασίου: «Αδικήσαμε ξανά τους εαυτούς μας»

    Εξηγήσεις από τους παίκτες του ζήτησε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού

    Στους παίκτες του μίλησε στο περιθώριο της χθεσινής προπόνησης ο Γιάννης Αναστασίου σε μία προσπάθεια να βρεθεί λύση για τα εύκολα γκολ που δέχεται ο Παναθηναϊκός.

    Οι παίκτες με τη σειρά τους πήραν τον λόγο και κατέθεσαν τις δικές τους απόψεις. «Οι πιο έμπειροι οφείλετε να πάρετε την ομάδα στην πλάτη σας. Περιμένω πολλά από τους πιο έμπειρους, να βγαίνουν μπροστά στα δύσκολα» είπε ο κόουτς και προσέθεσε:

    «Αδικήσαμε ξανά τους εαυτούς μας. Πάλι δεχθήκαμε γκολ από στημένο. Σ' αυτό το κομμάτι δουλεύουμε πολύ, όμως, στα παιχνίδια δείχνουμε σαν να μην έχουμε δουλέψει. Χάνουμε τα μαρκαρίσματα, δεν παρακολουθούμε την μπάλα και δίνουμε στον αντίπαλο ευκαιρίες που δεν θα έπρεπε».

    Ο προπονητής στη συνέχεια στράφηκε στον Σίλντενφελντ που είχε το μαρκάρισμα του Ιγκλέσιας: «"Σίφο", στο πρώτο ημίχρονο τον αντιμετώπισες, στο δεύτερο τον έχανες συνέχεια. Τι πήγε λάθος;».

    Ο Κροάτης στόπερ απάντησε: «Δεν ήταν εύκολο να τον μαρκάρω. Φοβόμουν ότι αν τον κρατούσα λίγο παραπάνω, ο διαιτητής θα σφύριζε πέναλτι. Εκαναν σκριν συνέχεια οι συμπαίκτες του και μου έφυγε».

    Ο Αναστασίου όμως συνέχισε: «Πρέπει να παίζεις πιο δυναμικά. Δεν μπορεί να χάνουμε τόσο εύκολα τον πιο επικίνδυνο παίκτη του αντιπάλου. Αυτό που λέω για τον "Σίφο" ισχύει για όλους».


    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου