• Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

    Συλλεκτικό αφιέρωμα: Αυτοί είναι οι διάσημοι που παντρεύτηκαν ...θαυμάστριές τους (photos)



    Την ώρα που άτομα από το στενό περιβάλλον του... Πάνου Κιάμου δηλώνουν πως ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν χωρίζει από τη σύζυγό του Ζαχαρούλα, τα «κορίτσια της διπλανής πόρτας» παίρνουν βαθιά ανάσα ανακούφισης...



    Αυτό το ζευγάρι δεν είναι από τα συνηθισμένα. Εκείνος είναι σταρ και εκείνη ήταν θαυμάστριά του που πήγε στο καμαρίνι του να του ζητήσει αυτόγραφο. Το γεγονός ότι παντρεύτηκαν είναι από μόνο του μεγάλη είδηση. Πόσο μάλλον όταν ο γάμος αυτός έχει πετύχει, μετρά πάνω από πέντε χρόνια και έχει ως «επιβράβευση» τρία αγγελούδια, δύο αγόρια και ένα κοριτσάκι, που ολοκληρώνουν την ευτυχία του ζευγαριού.

    Από τις σπάνιες περιπτώσεις στην Ελλάδα θαυμαστριών που παντρεύτηκαν το είδωλό τους είναι και αυτή του Στάθη Ψάλτη και της Χριστίνας.



    Παντρεύτηκαν πριν από επτά χρόνια και σήμερα μετρούν συνολικά 16 χρόνια σχέση. Θαυμάστριά του από την εφηβεία της, εκείνη έχει εξομολογηθεί πως ονειρευόταν όχι μόνο να τον γνωρίσει αλλά και να τον παντρευτεί. Κι εκείνος, με τη σειρά του, έχει ξεκαθαρίσει πως η Χριστίνα είναι η γυναίκα της ζωής του: «Είναι τα πάντα για εμένα. Είναι ο μόνος άνθρωπος που ερωτεύτηκα. Με όλες τις προηγούμενες συντρόφους νόμιζα ότι ήμουν ερωτευμένος».


    Τρελά ερωτευμένος δηλώνει (και το δείχνει) και ο Σταμάτης Γονίδης με τη σύζυγό του Κατερίνα. Οταν γνωρίστηκαν, ο Σταμάτης Γονίδης ήταν μεγάλη δύναμη του ελληνικού τραγουδιού και η Κατερίνα φανατική θαυμάστριά του.



    Παντρεύτηκαν το 2009 στη γενέτειρα του τραγουδιστή, το όμορφο νησί της Κύθνου, ύστερα από έξι χρόνια σχέση. Η νεαρή αγαπημένη του είναι πάντα στο πλευρό του, φροντίζει για την εμφάνισή του και διατηρεί χαμηλό το προφίλ της.


    Ακόμη πιο «ήρεμη δύναμη» και παντελώς μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας είναι η Μαρία Δουρή, σήμερα εν διαστάσει σύζυγος του Γιώργου Κωνσταντίνου.



    Η Μαρία θαύμαζε τον μεγάλο ηθοποιό και ήταν φυσικό να τον ερωτευτεί, παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας. Το ζευγάρι παντρεύτηκε, απέκτησε ένα παιδί και σήμερα, παρά τα χρόνια που ζει χωριστά, διατηρεί άριστες σχέσεις.


    Στο καμαρίνι γνώρισε ο Πάνος Καλλίδης τη σύντροφό του Ελεάνα Μάρκογλου, με την οποία σήμερα έχει τρία παιδιά, το ένα μάλιστα νεογέννητο, αφού ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Σεπτέμβριο.



    Η Ελεάνα ήταν θαυμάστρια του Πάνου και το επάγγελμά της -είναι make up artist- τους έφερε κοντά. «Υστερα από λίγο καιρό ήρθε ο έρωτας και γίναμε ζευγάρι» λέει ο Πάνος.

    Στο καμαρίνι γνώρισε τη σύντροφό του και ο Δημήτρης Κόκοτας, όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος: «Η σύντροφός μου Κατερίνα ήταν θαυμάστριά μου. Είμαστε πολλά χρόνια μαζί, γύρω στα δώδεκα.



    Ερχόταν στο καμαρίνι μου κι έτσι γνωριστήκαμε». Το ζευγάρι έχει ένα κοριτσάκι που είναι σήμερα τριών ετών.

    Πριν από δύο χρόνια η Φωτεινή Τσακίρη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της. Η ταλαντούχα ηθοποιός και ο γοητευτικός χημικός Τάσος Γουσέτης, γονείς σήμερα της τρισχαριτωμένης Μελίνας, γνωρίστηκαν τυχαία σε μια νυχτερινή έξοδο - εκείνος φυσικά την είχε παρακολουθήσει ως ηθοποιό και έλεγε πάντα ότι τη θαύμαζε.



    Εξάλλου, ένθερμη θαυμάστρια του Δάντη ήταν η σημερινή σύζυγός του, η όμορφη Τζένη Βουτσίνου, που είναι τώρα έγκυος στο δεύτερο παιδί τους. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το καλοκαίρι στη Σύρο και έχει ήδη μια κόρη 2,5 ετών.

    Από τον Πρίσλεϊ στα «Φιλαράκια»

    Ο πιο διάσημος έρωτας τύπου «είδωλο - θαυμάστρια» στο Χόλιγουντ είναι σίγουρα αυτός του Ελβις και τις Πρισίλα Πρίσλεϊ. Η πανέμορφη 14χρονη τότε Πρισίλα ζήτησε από έναν οικογενειακό φίλο να της γνωρίσει τον «βασιλιά» κι εκείνος δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην πανέμορφη πιτσιρίκα.



    Οταν ενηλικιώθηκε, η Πρισίλα μετακόμισε στην Graceland και τον Μάιο του '67 παντρεύτηκε τον Ελβις σε μια τελετή που κράτησε μόλις οκτώ λεπτά. Πέντε χρόνια αργότερα το ζευγάρι-χάρμα οφθαλμών χώρισε, αφού η Πρισίλα δεν μπορούσε πλέον να αντέξει τις απιστίες του.

    Σερβιτόρα στο εστιατόριο Cuckoo Club του Λονδίνου, η Ζόι Μπάκμαν λάτρευε τον Ντέιβιντ Σουίμερ. Γνωρίστηκαν το 2007 στο Λονδίνο, όταν ο Ρος από τα «Φιλαράκια» σκηνοθετούσε την ταινία «Run, fat boy, run» και έτυχε να πάει στο Cuckoo για φαγητό.



    Εκείνος 43 ετών, επιτυχημένος και από τους περιζήτητους εργένηδες, εκείνη 25 και ένθερμη fan από την εποχή που η ίδια ήταν παιδί και ο Ντέιβιντ έπαιζε στο σίριαλ-φαινόμενο. Η γνωριμία εξελίχθηκε σε δεσμό και ο δεσμός σε γάμο λίγο πριν από τα Χριστούγεννα του 2010.

    Με τον ίδιο τρόπο γνωρίστηκαν ο Νίκολας Κέιτζ και η Αλις Κιμ, που τον θαύμαζε φανατικά.



    Σερβιτόρα στο εστιατόριο Κabuki στο Λος Αντζελες, η Αλις προφανώς όταν τον είδε, το 2004, να μπαίνει στον χώρο όπου δούλευε δεν μπορούσε να φανταστεί πως λίγο αργότερα θα μετακόμιζε για να ζήσει μαζί μαζί του σε ένα υπέροχο ράντσο στην Καλιφόρνια.

    Αντιθέτως, η Κέλι Πρέστον το ήξερε από τα 16 της ότι θα παντρευτεί τον Τζον Τραβόλτα, γιατί το είχε... οραματιστεί! «Μόλις είδα την αφίσα του “Grease”, ένιωσα ότι κάποια στιγμή θα είμαι με τον Τζον. Απλώς το ήξερα» έχει πει η ίδια.



    Από τότε ερωτευμένη μαζί του, αποφάσισε να γίνει ηθοποιός και ήταν φυσικό όταν συναντήθηκαν να προσπαθήσει να τον κατακτήσει. Το αποτέλεσμα ήταν το ζευγάρι να παντρευτεί το 1991 και παρά τις δυσκολίες που έζησε (το 2009 ο γιος τους Τζετ πέθανε στα 16 του από ανακοπή), κατάφερε να ορθοποδήσει. Οι φήμες για τον χωρισμό τους, που κυκλοφορούν έντονα τους τελευταίους μήνες, δεν έχουν επαληθευτεί.

    Ο Ματ Ντέιμον γνώρισε τη γυναίκα του Λουτσιάνα το 2003 σε μπαρ. Εκείνη δούλευε πίσω από την μπάρα, εκείνος προσπαθούσε να κρυφτεί από τις θαυμάστριες που τον κυνηγούσαν.



    Μεγαλωμένη στην Αργεντινή, δεν είχε δει όλες τις ταινίες του, όσες είχε δει ωστόσο έφταναν για να τον θαυμάζει. Ο ίδιος λέει ότι τους ένωσε η μοίρα και πως το μεγαλύτερο δώρο στη ζωή του είναι η Λουτσιάνα - και τα τέσσερα παιδιά τους φυσικά. Παντρεύτηκαν το 2005 στη Νέα Υόρκη και είναι από τότε αχώριστοι.

    Mε χιούμορ, γοητεία, δυσθεώρητο ύψος (σχεδόν 2.00 μ.) και το στιλ «σκληρός απ' έξω μα τρυφερός κατά βάθος» ο Βινς Βον είναι από τους πιο γοητευτικούς του Χόλιγουντ και είχε δίπλα του θεές, όπως η Τζένιφερ Άνιστον.



    Η κτηματομεσίτρια Κάιλα Βέμπερ ήταν -φυσικά- ανάμεσα στις πολλές θαυμαστριές του και όταν έτυχε να βρεθεί σε ένα γάμο όπου καλεσμένος ήταν και ο Βινς δεν έχασε την ευκαιρία να τον γνωρίσει. Τα υπόλοιπα ήρθαν μόνα τους, καθώς η χημεία του ζευγαριού ήταν έντονη. Παντρεύτηκαν τον Γενάρη του 2010 και έχουν δύο παιδιά.



    Seleo.gr News

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου