• Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

    Έβαλε το σκύλο του ζωντανό μέσα σε σάκο και τον πέταξε σε κάδο, στην Ορεστιάδα (video)

    Αυτοί είναι οι υπάνθρωποι που ζουν δίπλα μας και δεν διστάζουν να δέσουν χειροπόδαρα ένα σκυλί και να το πετάξουν σε κάδο!

    Ο άνθρωπος που βρήκε τυχαία το ζώο και κατέγραψε σε βίντεο τη διάσωσή του περιγράφει:



    ''Γυριζω απο το χωραφι παρεα με μια σκυλιτσα. Μ´εχει παρει το βραδυ και η ομιχλη κανει το σκοταδι πυκνοτερο. Δε νιωθω το κρυο γιατι ηδη περπαταμε πανω απο μια ωρα. Ειναι χειμωνας και στον καμπο βασιλευει η ησυχια που καπου καπου διακοπτουν μακρυνα γαυγισματα τσομπανοσκυλων απο τα τριγυρω ποιμνιοστασια. Λιγο μακρυτερα μπροστα μας ακουγονται υποκωφοι ηχοι απο ενα μεγαλο μεταλλικο καδο σκουπιδιων που συνανταμε διπλα σ´ενα γεφυρι της Παλαιας Μαριτσας. Η αρχικη εντυπωση οτι καποιο αδεσποτο ικανοποιει την αναγκη του για τροφη διαλυεται γρηγορα απο λυγμους απογνωσης που σχιζουν τη σιωπη. Πλησιαζω αθορυβα και ριχνω μια ματια στο εσωτερικο αναβοντας ταυτοχρονα και το φακουδακι. Δε φαινεται τιποτα και τιποτα δεν ακουγεται πια. Ισως εφυγε. Ομως ας κοιταξω καλυτερα. Με ενα κλαδι παραμεριζω καποιες σακουλες και να... μια βαθεια εκπνοη με κανει να ορκιζομαι πως κατι υπαρχει παγιδευμενο απο κατω...''

    Πόσο άρρωστος μπορεί να είσαι για να κακοποιήσεις το ζώο, να το δέσεις χειροπόδαρα, να το βάλεις σε σακί και ζωντανό να το πετάξεις σε κάδο? Να πεθάνει από ασφυξία? Κρυμμένο σε σακί για να μη το δουν οι άλλοι? Να πεθάνει από το απορριματοφόρο που θα το λιώσει?

    Αυτά τα σκουλήκια πρέπει να είναι στη φυλακή και όχι ανάμεσα μας!!!






    adespoto.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου