• Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

    Ο πλαστικός χειρούργος που «φροντίζει» τις κόρες του – Κάνουν επεμβάσεις από δέκα χρονών (Video)

    Την τέχνη του πάνω στις υιοθετημένες κόρες του εξασκεί ο διάσημος πλαστικός χειρούργος των celebrities, Dr Michael Niccole, ο οποίος τις μετέτρεψε σε κινητή διαφήμιση.
















    Οι νεαρές Charm και Brittani Nicole από το Orange County της Καλιφόρνια σύμφωνα με την Dailymail έχουν υποβληθεί σε επεμβάσεις μεγέθυνσης στήθους και άλλες μικροεπεμβάσεις. Η 25χρονη Brittani υπεβλήθη σε επέμβαση στήθους όταν έκλεισε τα 18 της. Ο περήφανος μπαμπάς τής χάρισε για την ενηλικίωσή της στήθος μεγαλύτερο κατά δύο νούμερα. Τρία χρόνια αργότερα, η Brittani υπεβλήθη και σε ρινοπλαστική σαν δώρο για τα 21α γενέθλια της αυτή τη φορά.

    Σοκαριστικό είναι το γεγονός, ότι η έτερη αδερφή, η ολίγον τι νεαρότερη Charm, ανέβηκε στο χειρουργικό τραπέζι του πατέρα της στην τρυφερή ηλικία των δέκα ετών, για να της αναπλάσει τον αφαλό.

    Φέτος, αποφάσισε και εκείνη να αυξήσει κατά λίγο το στήθος της. (Από 32B πήγε σε 32C). «Το να κάνεις πλαστική επέμβαση και να σε αναλαμβάνει ο πατέρας σου είναι φυσιολογικό, όχι μόνο επειδή είναι ο πατέρας μου, αλλά επειδή είναι και ο καλύτερος στο επάγγελμα του», λέει η ίδια.

    «Οι πλαστικές επεμβάσεις στην Καλιφόρνια είναι κάτι το πολύ συνηθισμένο. Μετά την προσθετική στο στήθος μου, οι φίλοι μου με κοιτάνε με άλλο μάτι». προσθέτει.

    Οι επεμβάσεις όμως δε σταματούν εδώ. Σε τακτά διαστήματα, ο Dr τις «αναζωογονεί» με Botox στο πρόσωπο αλλά και στις μασχάλες, για να μη ιδρώνουν, όπως λέει ο ίδιος.

    Οι νεαρές διαφημίζουν τις ικανότητες του πατέρα τους και παρότι δέχονται έντονες κριτικές, το αποτέλεσμα είναι θεαματικό. Η πελατεία του Michael Niccole αυξάνεται κατακόρυφα, ενώ το ενδιαφερόμενο κοινό γίνεται ολοένα και πιο νεανικό.



    Το CosmetiCare του Δόκτωρ έχει κάνει πάνω από 50.000 επεμβάσεις αύξησης στήθους ενώ ο ίδιος εμφανίζεται συχνά πυκνά σε διάφορα τηλεοπτικά show, όπως το «Real Housewives of Orange County».

    «Όλες μου οι φίλες έχουν επισκεφθεί τον Michael για να μεγαλώσουν το στήθος τους», λέει η Charm.

    Κριτικές στις νεαρές άσκησε πάντως και η γυναίκα του πλαστικού χειρουργού η οποία όπως λέει στη Dailymail, εξαρχής ήταν αντίθετη με την απόφαση τους.





    opinionpost.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου