• Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

    Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/1

    Μπορεί να μην έχουμε πολλά πράγματα αλλά έχουμε ακόμα την ελευθερία και την επιλογή να βγούμε στο φως του Ηλίου....













    ΚΡΙΟΣ

    Γενικά: Υπάρχει μια μεγάλη ανάγκη για εσωτερικότητα αλλά συγχρόνως θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες βαθιές πτυχές οι οποίες θα σας αφήσουν άφωνους αν θέλετε να βάλετε βέβαια το μαχαίρι στο κόκκαλο.
    Έρωτας: Ο μεγάλος έρωτας για έναν Σκορπιό σας βάζει σε μονοπάτια άγνωστα. Για αυτό η επαφή θα χρειαστεί να γίνει κάτω από την σφαίρα της λογικής. Αν σας βγουν στην επιφάνεια καχύποπτες σκέψεις θα χρειαστεί να τις αναθεωρήσετε γιατί δεν θα σας κάνουν καλό.
    Καριέρα & Οικονομικά: Κάνετε συνέχεια σχέδια για να δείτε με ποιο τρόπο θα τα βγάλετε πέρα αλλά πιθανόν κολλάτε στο θέμα του κεφαλαίου για αυτό πιθανόν να σκεφτείτε την λύση ενός δανείου. Η πληρωμή ασφάλειας ή υποχρεώσεις εφορίας θα σας ζορίσουν. Όχι ότι δεν θα βρείτε λύση. Για αυτό να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.



    ΤΑΥΡΟΣ

    Γενικά: Μπορεί να βγει το κρυμμένο σας κομμάτι και να κάνετε πράγματα τρελά. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνει και κάτι το πολύ τραγικό. Πιθανόν να δικαιωθείτε για ένα πρόσωπο που είχατε αντιρρήσεις να ανοιχτείτε μαζί του. Πάντως θα γίνετε αρκετά κλειστοί και ίσως να μην μπορεί να σας πλησιάσει κάποιος εύκολα.
    Έρωτας: Αναζητάτε την απόλυτη πίστη κι αυτό μπορεί να γίνει εμπόδιο στην επικοινωνία με το πρόσωπο που είστε μαζί. Κυρίως αν σχετίζεστε με Τοξότη, Υδροχόο.
    Καριέρα & Οικονομικά: Αγωνίζεστε για να βγάλετε ένα κομμάτι του παρελθόντος από πάνω σας που σίγουρα σας είναι μεγάλο βάρος ή έχετε χασούρα από εκεί γιατί μπορεί να αφορά σε ένα ακίνητο στο οποίο εμπλέκονται πολλά άτομα πιθανόν και συγγενικά.



    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Γενικά: Είναι αναγκαίο να γίνετε περισσότερο σκεπτικοί και σοβαροί. Η επικοινωνία είναι μεγάλο σας προσόν και πιθανόν να υπάρχουν εμπλοκές συναισθηματικές και εξαιτίας τους να σταματήσετε την ανάπτυξή σας. Η σημερινή σας καθημερινότητα θα είναι κάπως δύσκολη.
    Έρωτας: Η επαφή με τον Σκορπιό θα σας βάλει σε άλλα πιο κρυφά μονοπάτια και πιθανόν να βγάλει στην επιφάνεια έντονο ερωτισμό. Η πολιορκία επίσης από την πλευρά σας ενός Ιχθύ θα δώσει μια νέα διάσταση στην ζωή σας.
    Καριέρα & Οικονομικά: Σκέφτεστε αυτή την στιγμή αν έχετε πράξει καλά σε θέματα οικονομικά και θα προσπαθήσετε μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον να κάνετε οικονομία και γενικά περικοπές. Γενικά έχετε μια τάση να βγείτε από κάποια αδιέξοδα και θα βοηθήσει το μυαλό σας σε αυτό.



    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Γενικά: Η διάθεση να ρισκάρετε με αναφορές του παρελθόντος πιθανόν να σας βγάλουν νοσταλγικές μνήμες και να ανοίξετε όλα τα παλιά ντουλάπια, βιβλία ή ακόμα και φωτογραφίες που σας συνδέουν με τα παλιά.
    Έρωτας: Η ψυχική σας διάθεση είναι αρκετά έντονη και ίσως επιβάλλετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Αυτό θα βοηθήσει στο να ξεδιπλώσετε όλες σας τις εσωτερικές πτυχές. Για αυτό θα βρεθείτε σε μια καλή φάση όπου θα εκδηλώσετε τον καλό σας εαυτό με κάποια μικρά όμως tips ζήλειας, εκδίκησης ή μεγάλου πάθους. Μια παλιά γνωριμία θα βγει και πάλι στην επιφάνεια και πιθανόν να αφορά Παρθένο, Σκορπιό Αιγόκερω.
    Καριέρα & Οικονομικά: Αναλύετε τα πάντα με σκοπό την επίτευξη του στόχου σας. Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να διατηρήσετε κάποια πράγματα που έχετε χωρίς να επεκταθείτε αλλά το ρίσκο μπορεί να σας τραβάει.



    ΛΕΩΝ

    Γενικά: Σκέφτεστε και εκφράζεστε πολύ πιεστικά στους γύρω σας γιατί νιώθετε ότι κάτι γίνεται πιθανόν πίσω από την πλάτη σας. Αυτό σας δεσμεύει να είστε κατά κάποιο τρόπο επιφυλακτικοί ή ακόμα και υποψιασμένοι για κάτι.
    Έρωτας: Μπορεί να σας βγει ξαφνικά να ανασφάλεια ή τάση για εκδίκηση γιατί μέσα σας έχετε φυλάξει κάτι που σας έχει ενοχλήσει από παλιά. Η ζήλεια πιθανόν να χαλάσει κάποιες ισορροπίες. Καλό είναι να μην ανακατέψετε χρήματα με συναισθήματα, αν σχετίζεστε κυρίως με Ταύρο, Σκορπιό η Υδροχόο.
    Καριέρα & Οικονομικά: Βουτάτε στα δύσκολα και με κάποιο τρόπο ξεπερνάτε δυσκολίες, αλλά χρειάζεται να είστε πολύ προγραμματισμένοι και να κοιτάτε το συμφέρον σας. Οι έντονες επιθυμίες πιθανόν να σας στριμώξουν αν δεν μπορείτε να τις ικανοποιήσετε.



    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Γενικά: Γίνεστε πιο ερευνητικοί κι αυτό βοηθάει στο να μαθαίνετε την αλήθεια πιο εύκολα. Η διάθεσή σας να ανακαλύψετε γνώση ή ακόμα και κάποιες πληροφορίες θα σας αλλάξουν κάπως την οπτική γωνία. Πιθανόν να επικοινωνήσετε με κάποια συγγενικά πρόσωπα. Η απόφαση να ξαναρχίσετε μια μισοτελειωμένη γνώση θα είναι έντονη.
    Έρωτας: Έχετε κάποιες ανασφάλειες από έναν Σκορπιό οι οποίες όμως με μια συζήτηση από κοινού θα λυθούν εύκολα γιατί μερικές φορές λόγω του χαρακτήρα σας απομακρύνεστε ή κρατάτε αποστάσεις εξαιτίας της λογικής που βάζετε. Καλό θα ήταν να σταματήσετε να κάνετε συνέχεια συζητήσεις με τον εαυτό σας ή ακόμα και αναλύσεις για τον άλλον γιατί κάνετε σίγουρα λάθη. Ο Υδροχόος μπορεί εύκολα να ανταποκριθεί αρκεί να του φερθείτε φιλικά.
    Καριέρα & Οικονομικά: Θα φροντίσετε να πληρώσετε άμεσα λογαριασμούς ή υποχρεώσεις. Αν δεν το κάνετε τουλάχιστον θα τα διαπραγματευτείτε με συζητήσεις. Η υπόθεση ενός συμβολαίου θα σας απασχολήσει εξ ίσου.



    Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.



    ΖΥΓΟΣ

    Γενικά: Χωρίς να το συνειδητοποιήσετε θα αναζητήσετε την ουσία των πραγμάτων και θα πάτε βαθιά. Αυτό σημαίνει ότι θα δείτε ότι η εξωτερική πραγματικότητα δεν σας εκφράζει τόσο πολύ και κάτι θα πρέπει να κάνετε. Η ασφάλεια θα μετρήσει σε όλα τα επίπεδα και πιθανόν να γίνετε για λίγο μυστικοπαθείς ή κλειστοί.
    Έρωτας: Υπάρχουν βαθιές σεξουαλικές επιθυμίες τις οποίες θα βγάλετε προς τα έξω και σίγουρα δεν θα μείνετε ανικανοποίητοι. Η προσωπική σας ζωή είναι πολύ έντονη αλλά χρειάζεται να είστε προσεκτικοί σε περίπτωση που θα σας βγουν κάποια απωθημένα ή αρνητικές σκέψεις.
    Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πέσει με τα μούτρα στο να λύσετε κάποιες διαφορές και ένα κομμάτι από το παρελθόν σας το οποίο σας έχει βάλει σε μια κατάσταση αναμονής. Καλό θα είναι να ασχοληθείτε με το θέμα ενός ακινήτου.



    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Γενικά: Η εικόνα σας θα είναι αυτό που θα σας παρακινήσει ώστε να κάνετε μια αλλαγή στην προσωπικότητά σας η οποία θα είναι θετική. Ο λόγος είναι ότι θα αναδυθεί από μέσα σας μια νέα δύναμη.
    Έρωτας: Μπορεί να μην το παραδέχεστε αλλά χρειάζεται να δείτε την πιο εσωτερική κατάσταση της σχέσης σας. Η πιθανή ανασφάλεια που μπορεί να νιώσετε ίσως να χαλάσει για λίγο τις σταθερές σας αλλά τουλάχιστον θα τα πείτε και θα ξελαφρώσετε. Η επαφή με Ταύρο ή Υδροχόο θα έχει κάποιες δυσκολίες αλλά θα τα καταφέρετε με πολύ αγάπη.
    Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αναλάβει μεγάλες υποχρεώσεις και δεν είναι μόνο τα χρήματα αλλά και μια δουλειά που θα πρέπει να παραδώσετε σε μικρό χρονικό διάστημα. Μην αγχώνεστε γιατί θα έχετε καλή στήριξη η οποία θα βοηθήσει στο να τα βγάλετε πέρα.



    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Γενικά: Είστε αρκετά κλεισμένοι γιατί θέλετε να ανακαλύψετε ένα πιο βαθύ κομμάτι δικό σας. Πιθανόν να νιώθετε ότι έχετε κάποιους εχθρούς ή μυστικές συγκρούσεις είτε μέσα σας που αφορούν στο παρελθόν είτε με έναν Ταύρο που θέλει με τον τρόπο του να σας επιβληθεί.
    Έρωτας: Το κρυφό ενδιαφέρον θα σας δώσει λαβές για να ασχοληθείτε έντονα με όλα τα κρυμμένα στοιχεία του ατόμου που σας ενδιαφέρει και ο τρόπος δεν θα μοιάζει με τις μεθόδους του αισιόδοξου και ανοικτού Τοξότη. Ταύρος, Καρκίνος, Σκορπιός θα σας απασχολήσουν αρκετά.
    Καριέρα & Οικονομικά: Πιθανόν να μην κινηθείτε όπως θέλετε και να μείνετε για λίγο στο περιθώριο κάνοντας αρκετές συζητήσεις σε μυστικό επίπεδο. Η σύνδεσή σας με το παρελθόν θα είναι κάπως επίπονη ειδικά αν αφορά σε χρέη ή υποχρεώσεις προς τρίτους.



    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Γενικά: Θέλετε να δείτε φίλους και άτομα με το οποία πιθανόν να είχατε χαθεί αλλά με τους δικούς σας όρους και τρόπους. Η ποιότητα είναι αναγκαία για να επικοινωνήσετε σωστά γιατί δεν θέλετε να υπάρχουν άτομα που να σας κατεβάζουν το επίπεδο. Πάντως θα υπάρχει και έντονη φιλοδοξία η οποία θα σας καθορίσει.
    Έρωτας: Κρατάτε τις σωστές αποστάσεις για να μην υπάρχουν μπερδέματα και δυσκολίες και αυτό διευκολύνει τα πιθανόν αδιέξοδα. Η σχέση με έναν Σκορπιό μπορεί να είναι πολύ σημαντική και θα σας δώσει βάθος και σιγουριά.
    Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείτε να κερδίσετε ένα στοίχημα γιατί πιθανόν να έχετε δουλέψει ακριβά για κάτι και τελικά να δείτε ότι δικαιώνεστε. Να επιμείνετε πάντως για τις οικονομικές απολαβές που ζητάτε γιατί στο τέλος θα δικαιωθείτε.



    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Γενικά: Υπάρχουν δυσκολίες και συναισθηματικές εντάσεις με άτομα τα οποία πιθανόν να τα θεωρήσετε φίλους. Ίσως να περάσετε μια κρίση και να συγκρουστεί η παλιά ενέργεια με την νέα, δηλαδή να πρέπει να αφήσετε πίσω σας κάτι που σας έχει βλάψει και να προχωρήσετε.
    Έρωτας: Οι αντιστάσεις που έχετε με ένα πρόσωπο κυρίως Σκορπιό είναι αυτό που σας ζορίζει γιατί μπορεί να ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου και να μην έχετε διάθεση να τους αντιμετωπίσετε. Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από οικονομικές αναμίξεις με Ταύρο ή Λιοντάρι.
    Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να κλείσετε κάποια παλιά τεφτέρια από το παρελθόν σας και αυτό σίγουρα θα σας ενοχλήσει αρκετά. Μην αφήνετε όμως να σας ρίξει κάτω γιατί υπάρχουν τρόποι διαφυγής.



    ΙΧΘYΕΣ


    Γενικά: Νιώθετε μια εσωτερική ένταση η οποία όμως ξεθυμαίνει με πολύ δυνατά συναισθήματα. Πάντως όπου βάζετε πάθος όλο και κάτι πετυχαίνετε και αυτό είναι πολύ καλό για θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ή νομικά.
    Έρωτας: Υπάρχει ένας έντονος αισθησιασμός ο οποίος σας βοηθάει να κατακτήσετε ένα δύσκολο στόχο. Η επαφή με έναν Παρθένο σας δίνει νόημα. Επίσης ο Καρκίνος και ο Σκορπιός μπορεί να έχει μια πολύ καλή συναισθηματική σχέση μαζί σας. Με το Λιοντάρι θα υπάρχουν συγκρούσεις και ζήλειες τουλάχιστον από την πλευρά του.
    Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες απαντήσεις από ένα πρόσωπο που κινείται στο εξωτερικό ή από ένα συνεργάτη ο οποίος θα σας δώσει αυτό που περιμένετε αλλά με κάποιους όρους.



    Πηγή: astrology.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου