• Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

    Θρήνος στο θέατρο - Σκοτώθηκε σε τροχαίο γνωστός ηθοποιός

     Σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα ο ηθοποιός Γιώργος Κατινάς βυθίζοντας στη θλίψη στους συναδέλφους του και το καλλιτεχνικό στερέωμα.Ο Γιώργος Κατινάς πέθανε το βράδυ της Κυριακής έπειτα από τροχαίο που είχε με την μηχανή του και δεν φορούσε κράνος. Μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και μαχόμενος συνδικαλιστής, ο Γιώργος Κατινάς βύθισε στο πένθος τους συναδέλφους του με την ξαφνική απώλεια του.

    Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έσπευσε να σχολιάσει τον ξαφνικό και άδοξο χαμό του συναδέλφου του μέσω Facebook:

    "Ήσουν απο τους πρώτους που γνώρισα στην Αθήνα στη σχολή ,πάντα σε ζηλευα για την δύναμη και την ενέργεια και τις καλλιτέχνικες σου ανησυχίες πάντα εδινες το 100% σε ότι και να έκανες ,ήσουνα γαμω τα παιδιά ρε Γιώργο και θα μας λείψεις .......... Καλο ταξίδι .........."


    Ο Γιώργος Κατινάς ήταν γύρω στα 40 ενώ ήταν ιδιοκτήτης της εταιρείας «4actors». Έχει παίξει σε κάποιες από τις μεγαλύτερες σκηνές της χώρας, ενώ στην τηλεόραση έχει συμμετάσχει σε γνωστές σειρές, όπως «Βέρα στο Δεξί», «Ένας μήνας και κάτι», «7 Θανάσιμες Πεθερές», «Οικογενειακές Ιστορίες» και «Μυστικά της Εδέμ». Τον τελευταίο καιρό πρωταγωνιστούσε στο θέατρο Αλκμήνη και την παράσταση «Τhe man from earth» μαζί με τους Δημήτρη Αλεξανδρή, Νίκη Παλληκαράκη, Χριστόδουλο Στυλιανό και Ερρίκο Λίτση.

    Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη στις 16:00 το απόγευμα, στο Κοιμητήριο της Νέας Φιλαδέλφειας στον Κόκκινο Μύλο.



    Πηγή: koolnews.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου