• Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

    Έβαλαν στο... μάτι τις εκκλησίες στη Λάρισα!

    Άγνωστοι φρόντισαν να «εξαφανίσουν» από τον εξωτερικό χώρο του ναού τις δύο εξωτερικές μονάδες ψύξης-θέρμανσης - Μια 45χρονη έπαθε αμόκ και κατέστρεφε ό,τι έβρισκε μπροστά της

    Εκκλησιασμό με...

    παλτό θα κάνουν στο εξής οι πιστοί που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τη θεία λειτουργία σε μια εκκλησία στον Τύρναβο, καθώς άγνωστοι φρόντισαν να «εξαφανίσουν» από τον εξωτερικό χώρο του ναού τις δύο εξωτερικές μονάδες ψύξης-θέρμανσης και έγιναν καπνός χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος!

    Εξάλλου, στη Λάρισα, μια 45χρονη γυναίκα κατελήφθη από αμόκ ενώ βρισκόταν στον εξωτερικό χώρο μιας εκκλησίας και άρχισε να καταστρέφει ό,τι βρήκε μπροστά της! Όταν επενέβησαν οι άνδρες του Α’ αστυνομικού τμήματος και τη συνέλαβαν, είχε διαλύσει ήδη το αγιαστήρι και τρεις πήλινες γλάστρες.

    Ωστόσο, στην πόλη δρουν και κοινοί διαρρήκτες. Άγνωστοι δράστες διέρρηξαν το σπίτι ενός 58χρονου και άρπαξαν διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα απροσδιόριστης αξίας. Στόχος διάρρηξης έγινε και το σπίτι ενός 57χρονου, από το οποίοι οι άγνωστοι εισβολείς άρπαξαν όλα τα κοσμήματα.


    protothema.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου