• Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

    Καβάλα: Ανήλικα αδέλφια πίσω από δέκα διαρρήξεις και απόπειρες

    Ένας 16χρονος και η 15χρονη αδελφή του διέρρηξαν πέντε σπίτια, άρπαξαν συνολικά 902 ευρώ, χρυσαφικά αξίας 2.100 ευρώ και 24... εισιτήρια λεωφορείου





    Ένα ζευγάρι πιτσιρικάδων κρυβόταν πίσω από μια σειρά διαρρήξεων που είχαν προκαλέσει πονοκέφαλο τους τελευταίους οκτώ μήνες στους αστυνομικούς της Ασφάλειας στην Καβάλα! Μαζί με τα δυο αδέλφια κατηγορείται και η 34χρονη μητέρα τους, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

    Η δράση του 16χρονου και της 15χρονης αδελφής του, που εξιχνιάστηκε μετά από εντατικές έρευνες, είχε ξεκινήσει στις αρχές του περασμένου Ιουνίου. Στο διάστημα αυτό, διέρρηξαν πέντε σπίτια στην πόλη της Καβάλας και άρπαξαν συνολικά 902 ευρώ, χρυσαφικά αξίας 2.100 ευρώ και 24... εισιτήρια λεωφορείου! Μάλιστα, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν άλλα πέντε χωρίς να τα καταφέρουν.

    Δεν ήταν η πρώτη φορά που οι δυο ανήλικοι απασχολούσαν την Αστυνομία για κλοπές, το ίδιο όμως ισχύει και για τη μητέρα τους! Στις διαρρήξεις φαίνεται πως συμμετείχε ένα ακόμη άτομο που δεν έχει ταυτοποιηθεί και οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται. Σε βάρος των αδελφών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας.

    protothema.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου