• Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

    Ο Ολυμπιακός είπε «όχι» σε πρόταση για τον Μανωλά

    Αρνητικά απάντησε προ ημερών σε κρούση ομάδας από τη Γερμανία για τον Κώστα Μανωλά ο Ολυμπιακός - Σε εξαιρετική κατάσταση ο Μήτρογλου

    Ο Κώστας Μανωλάς έχει μπει στο στόχαστρο πολλών ομάδων χάρη στις εξαιρετικές του εμφανίσεις κυρίως στο Champions League. Και δεν ήταν έκπληξη, όταν προ ημερών...όπως αποκαλύπτει η SportDay-υπήρξε κρούση από γερμανική ομάδα (που φημολογείται πως ήταν η Βόλφσμπουργκ) για την απόκτησή του. Η απάντηση, ωστόσο, του Ολυμπιακού ήταν κατηγορηματική: ο παίκτης δεν πωλείται.

    Η διοίκηση της ΠΑΕ μένει πιστή στις εξαγγελίες της πως δεν πρόκειται να παραχωρηθεί κανένας παίκτης από τους «βασικούς» το χειμώνα. Άλλωστε ο Μανωλάς είναι μια ποδοσφαιρική μετοχή που δεν έχει πιάσει limit up, είναι σε διαρκή άνοδο και μπορεί να ανεβάσει κι άλλο την τιμή του μέσω της συνέχειας του Champions League, αλλά και του Παγκοσμίου Κυπέλλου το προσεχές καλοκαίρι.

    Ξεκαθάρισμα για τους δανεικούς

    Ο Ολυμπιακός τακτοποιεί τις εκκρεμότητες που υπάρχουν με τους δανεικούς. Μετά τον Μεντζανί που πήγε στη Βαλανσιέν, στην Μπαστιά αναμένεται να μετακομίσει δανεικός ο Γιαταμπαρέ, ενώ ο Ντε Βινσέντι οδεύει προς ΑΠΟΕΛ και ο Βλαχοδήμος είναι μεταξύ Πλατανιά και Άρη. Αντίθετα, με τα υπάρχοντα δεδομένα το πιθανότερο είναι να μην επιστρέψει από τον Εργοτέλη ο Διαμαντάκος και να συνεχίσει εκεί μέχρι το καλοκαίρι.

    Πανέτοιμος ο Μήτρογλου

    Ο Κώστας Μήτρογλου έβγαλε χωρίς καμία ενόχληση το υψηλών απαιτήσεων ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Μάλιστα οι άνθρωποι της ομάδας έχουν να λένε για τη διάθεση που δείχνει να επιστρέψει γρήγορα στη δράση και τονίζουν πως έχει χάσει κιλά και είναι σε καλύτερη κατάσταση από πριν τον τραυματισμό του στο γόνατο. Ο διεθνής φορ δεν θα είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς του Σαββάτου με την Καλλονή, αλλά αν συνεχίσει να ανεβάζει ρυθμούς, δεν αποκλείεται τελικά να είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

    Εκτός πλάνων για το ματς αυτό είναι επίσης ο Ολαϊτάν, που σήμερα επιστρέφει από την πατρίδα του όπου παρέμεινε για επιπλέον μέρες λόγω ασθένειας της μητέρας του, ο Σιόβας που έκανε ατομικό πρόγραμμα λόγω μιας ενόχλησης που παρουσίασε προ ημερών, αλλά και ο Πελέ που «κουβαλά» μία αγωνιστική λόγω καρτών από τον Εργοτέλη. Σήμερα μετά την απογευματινή προπόνηση θα ανακοινωθεί η αποστολή.

    Πηγή: sport-fm.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου