• Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

    Στη φυλακή οι δυο απαγωγείς του Μ. Καραμολέγκου

     Τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού πήραν μετά τις απολογίες τους ενώπιον της 5ης τακτικής ανακρίτριας οι δυο κατηγορούμενοι για την απαγωγή του επιχειρηματία Μ. Καραμολέγκου.


    Και οι δυο κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

    Πρόκειται για ένα 27χρονο Μολδαβό που συνελήφθη αμέσως μετά την απαγωγή στα Μεσόγεια να οδηγεί ταξί και ένα 37χρονο τον οποίο ο επιχειρηματίας έπεισε να παραδοθεί στις αστυνομικές αρχές.

    Όπως αποκάλυψε το «Πρώτο Θέμα» καταλύτης για την απελευθέρωση του γνωστού επιχειρηματία υπήρξε η ερώτησή του αν ο Μολδαβός έχει οικογένεια.

    Στη θετική του ανταπόκριση και στην αναφορά μάλιστα πως έχει και παιδί, ο Μ. Καραμολέγκος βρήκε την ευκαιρία που αναζητούσε.

    «Άκου να δεις. Άφησέ με ελεύθερο κι εγώ υπόσχομαι πως θα προσλάβω τη σύζυγό σου και θα φροντίσω το παιδί σου. Είμαι άνθρωπος με γνωριμίες και να μην ανησυχείς για τίποτα», είπε στον απαγωγέα του ο επιχειρηματίας.

    Σε βάρος των δύο απαγωγέων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αρπαγή κατά συναυτουργία, ληστεία κατά συναυτουργία, διακεκριμένες κλοπές, επικίνδυνη σωματική βλάβη, κατά συρροή και παράνομη οπλοφορία.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο κατηγορούμενοι, κατά τη διάρκεια των απολογιών τους, ομολόγησαν τις πράξεις τους, με τον 37χρονο να περιγράφει πως έφτασε στην απόφαση να απαγάγει τον επιχειρηματία.

    «Τον παρακολουθούσα. Είδα ότι είχε χρήματα πήρα την απόφαση να τον απαγάγω και προσέλαβα ένα ακόμη άτομο», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά στην απολογία του.

    Ακόμη, οι δυο κατηγορούμενοι παραδέχθηκαν σύμφωνα με τις πληροφορίες ότι οι πράξεις τους ήταν λάθος και ζήτησαν συγνώμη από την οικογένεια του επιχειρηματία.

    protothema.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου