• Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014

  Απειλούσε να την σκοτώσει με μπαλτά επειδή δεν ήθελε να τον παντρευτεί (photos)

  Κρατώντας έναν μπαλτά κοντά στον λαιμό της αγαπημένης του, ο εργάτης που απεικονίζεται στην παρακάτω φωτογραφία απειλούσε επί ώρες να σκοτώσει την νεαρή, επειδή οι γονείς της αρνήθηκαν να την παντρέψουν μαζί του.


  Ο 32χρονος από την επαρχία Sanya στην Κίνα σκέφτηκε ότι το καλύτερο που μπορούσε να κάνει ήταν να ανέβει στην σκεπή του σπιτιού του και μπροστά σε γείτονες, φίλους αλλά και δημοσιογράφους που συγκεντρώθηκαν στην περιοχή, να επιχειρήσει να σκοτώσει τη σύντροφό του.

  Μάλιστα, δεν δίστασε να γδύσει την τρομαγμένη κοπέλα και να γδυθεί και ο ίδιος, ενώ ζητούσε από τους αστυνομικούς που είχαν σπεύσει στο σημείο ένα όχημα προκειμένου να διαφύγει μαζί με την 29χρονη.

  Τελικά, έπειτα από πολλές ώρες τρόμου και αγωνίας για την κοπέλα αλλά και για τους συγγενείς της, ο 32χρονος φόρεσε το παντελόνι του και κατέβηκε από την οροφή, για να βρεθεί λίγα λεπτά αργότερα στα χέρια της Αστυνομίας και από εκεί στην φυλακή.

  Ωστόσο, η ιστορία του πρόλαβε να κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω των παρακάτω συγκλονιστικών φωτογραφιών του πρακτορείου Reuters.
  protothema.gr