• Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

    Τα sex toys του μέλλοντος υπόσχονται ατελείωτη απόλαυση...και γέλιο!

     Μπορεί στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο Κάμερον να θέλει να κόψει το πορνό από το Ιντερνετ των Βρετανών, αλλά στο Λας Βέγκας, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Οι Αμερικανοί απολαμβάνουν το σεξ και μάλιστα προσπαθούν να το κάνουν όσο πιο διασκεδαστικό γίνεται.


    Και υπάρχουν αμέτρητα περίεργα, διασκεδαστικά και απίστευτα που βρήκαμε στην έκθεση AVN Adult Entertainment Expo.

    Εσείς θα τα δοκιμάζατε;




    Red Doll
    Είναι μια σειρά από κούκλες που υπάρχουν εδώ και καιρό και είναι μάλιστα πολύ δημοφιλείς. Αλλά φέτος, οι κούκλες εξελίχτηκαν και είναι πλέον... υπερβολικά αληθινές! Για 8.500 δολάρια, περίπου 7.000 ευρώ δηλαδή μπορείτε να έχετε το ομοίωμα μιας διάσημης πορνοστάρ στο σπίτι σας και ... να κάνετε ό,τι ακριβώς θέλετε μαζί της, καθώς διαθέτει όλα τα ανατομικά στοιχεία μιας γυναίκας, αλλά και όλα τα χαρίσματα μιας πραγματικής πορνοστάρ. Και μην ανησυχείτε αν δεν βρίσκετε την αγαπημένη σας πορνοστάρ στην ήδη υπάρχουσα συλλογή. Η εταιρεία αναλαμβάνει να σας φτιάξει όποια πορνοστάρ θέλετε κατά παραγγελία.




    Bronies Plugs
    Εχμ... Τώρα αυτό δεν ξέρουμε καν πως να σας το εξηγήσουμε. Είναι μια κατηγορία ανδρών που μόλις μάθαμε την ύπαρξη της, που ονομάζονται Bronies, γιατί τους αρέσουν όλα τα προϊόντα της σειράς «Μικρό μου Πόνι» και όχι απλά τους αρέσουν αλλά ερεθίζονται με αυτά. Μια πανέξυπνη πορνοστάρ, η Tasha Reign σκέφτηκε ότι υπάρχει ένα κενό στην αγορά και έτσι δημιούργησε μια ολόκληρη σειρά από sex toys ειδικά για αυτούς. Το sex toy της φωτογραφίας τοποθετείται στον πρωκτό και η ουρά δημιουργεί την ψευδαίσθηση... ενός πόνι.



    Hydromax
    Εάν φοβάστε ότι το πέος σας είναι πολύ μικρό, το Hydromax είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Το χρησιμοποιείται ενώ κάνετε μπάνιο και ο κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι «αυτή η αντλία κενού με νερό δημιουργεί ένα κενό που επιμηκύνει το πέος σε πλήρη στύση, και στις περισσότερες περιπτώσεις λίγο περισσότερο».





    Magic Ball
    Πηγαίνετε στο γυμναστήριο, ιδρώνετε στο pilates και καμιά φορά χρησιμοποιείτε και τις μπάλες γυμναστικής. Μια εταιρεία κατασκευής sex toys αποφάσισε οτι υπάρχει τρόπος να συνδυάσεις οργασμό μαζί με γυμναστήριο. Και ιδού η Magic Ball μια μπάλα με χερούλια και πέος ώστε να μπορείτε να αυτοϊκανοποιήστε ενώ γυμνάζεστε.



    Lube Fountain
    Υπάρχουν γυναίκες που τους αρέσει η διακόσμηση. Υπάρχουν γυναίκες που τους αρέσει το σεξ. Και υπάρχουν γυναίκες που τους αρέσουν εξίσου και τα δύο. Και για μεγάλη τους χαρά δημιουργήθηκε το Lube Fountain. Ένα συντριβάνι σπιτιού, που... αναβλύζει λιπαντικό.




    Porn Star Trading Cards
    Θυμάστε όταν ήσασταν μικροί και μαλώνατε με τους φίλους σας για τις κάρτες ανταλλαγής ποδοσφαίρου; Ε τώρα ίσως να μαλώσετε για τις νέες κάρτες ανταλλαγής πορνοστάρ. Τόσο απλά.



    My private pillow
    Οι κατασκευαστές του, ενημερώνουν οτι ο μέσος όρος αριθμού μαξιλαριών πάνω σε ένα κρεβάτι Αμερικανού είναι έξι. Έξι μαξιλάρια. Το οποίο σημαίνει οτι πλέον με αυτή την ειδική κρυφή θήκη, μπορείτε να κρύβετε όλα τα sex toys σας, τα χρήματα σας... και άλλα πράγματα.



    Cock Pipe
    Αν ζείτε στο Κολοράντο και μπορείτε να καπνίζετε μαριχουάνα άφοβα, μπορείτε να αγοράσετε αυτήν εδώ την πίπα που τοποθετείται στο πέος του συντρόφου σας.


    protothema.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου