• Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014

  Νέα ολοκληρωμένη μονάδα Volvo στην Αθήνα

   Η Volvo Car Hellas εγκαινιάζει μία νέα, ολοκληρωμένη μονάδα Volvo στα νότια προάστια της Αθήνας.


  Πρόκειται για τη Volvo Βελμάρ στην Αργυρούπολη, η οποία άμεσα, από τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014, υποδέχεται τους κάτοχους και υποψήφιους νέους πελάτες Volvo, σε νέες εγκαταστάσεις πωλήσεων και service. Με έδρα τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 576, η Volvo Βελμάρ θα καλύπτει την ευρύτερη γεωγραφική περιοχή των νοτίων προαστίων της Αθήνας.

  O κ. Γιάννης Πετούλης, διευθύνων σύμβουλος της Volvo Car Hellas, δήλωσε σχετικά: «Η μακροχρόνια συνεργασία μας με την εταιρεία Βελμάρ ΑΕΒΕ, του Ομίλου Θ. Βασιλάκη, έχει αποδειχθεί άκρως επιτυχημένη, τόσο στα βόρεια προάστια της Αθήνας όσο και στην Κρήτη. Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι φίλοι της Volvo, κάτοχοι ή υποψήφιοι πελάτες που μέχρι σήμερα εξυπηρετούντο από τη Volvo Σαρακάκης στη Γλυφάδα, θα συνεχίσουν πλέον και στη Volvo Βελμάρ να απολαμβάνουν το ίδιο πολύ υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, τόσο πριν όσο και μετά την αγορά του αυτοκινήτου τους! Με την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τη διεύθυνση και το προσωπικό της Volvo Σαρακάκης στη Γλυφάδα, για την άψογη μέχρι σήμερα συνεργασία».

  Η Volvo Βελμάρ βρίσκεται στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 576, στην Αργυρούπολη Αττικής και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 210 9982800 ενώ ισχύει και «γραμμή επικοινωνίας Βελμάρ»: 801 11 200 400. Θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι η συνεργασία της Volvo Car Hellas με τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη συνεχίζεται και όσοι από τους κάτοχους ή υποψήφιους πελάτες της Volvo Σαρακάκης επιθυμούν να συνεχίσουν να εξυπηρετούνται από τη συγκεκριμένη εταιρεία, μπορούν να επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις της στην Αθήνα, που βρίσκονται στη Λεωφόρο Αθηνών 71.

  protothema.gr