• Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

    ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΕΙΧΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ !!

    Νεαρή μητέρα στην Αυστραλία χορηγούσε φάρμακα χημειοθεραπείας που προμηθευόταν απο το διαδίκτυο στην απόλυτα υγιή κόρη της.










    Η 22χρονη γυναίκα που ομολόγησετην ενοχή της σε δικαστήριο του Brisbane, για λόγους οι οποίοι μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν έχουν διαπιστωθεί, επι δέκα μήνες έδινε τα συγκεκριμένα εξαιρετικής τοξικότητας σκευάσματα στην 4χρονη κόρη της, προκαλώντας της βλάβες που είναι αδύνατον να περιγραφούν, πολλές εκ των οποίων θα την ακολουθούν και στην υπόλοιπή της ζωή.

    Οι γιατροί που την υπέβαλλαν σε αμέτρητες εξετάσεις προκειμένου να καθοριστεί η αιτία της μυστήριας ασθένειάς της,αρχικά θεώρησαν πως το παιδί πάσχει από μια αυτοάνοση ασθένεια ή λευχαιμία. Η μητέρα δημιούργησε μια σελίδα στο facebook, όπου περιέγραφε την σπάνια μορφή καρκίνου από την οποία έπασχε η κόρη της, περιγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια τις φρικτές σωματικές παρενέργειες στο σώμα της μικρής κόρης της, αποδίδοντάς τες ωστόσο στην «σπάνια ασθένεια» ,με 7.000 "φίλους" και εκκλήσεις της μητέρας για έρανο. ( Είχε δημιουργήσει ένα ξεχωριστό ιστοχώρο δωρεάς. )

    Ανάμεσα στις δημοσιεύσεις υπήρχε και μία όπου η μητέρα περιγράφει έναν παιδιατρικό θάλαμο ογκολογίας. " Είναι ένας κόσμος που κανένας γονιός δεν πρέπει να δει ποτέ. Ένας κόσμος όπου ξυπνάς κάθε βράδυ απο τις κραυγές πόνου του παιδιού σου. ΜΙΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ,ΕΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΘΑ ΕΤΡΕΧΑ ΧΙΛΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ! "



    Η τεράστια όμως δημοσιοποίηση που έλαβε η «ιατρική περίπτωση» της μικρής, άρχισε να κινεί το ενδιαφέρον του ιατρικού κόσμου, καθώς διαβάζοντας τα συμπτώματα όπως η ίδια η 22χρονη περιέγραφε, έδειχναν ότι στην όλη υπόθεση κάποια πράγματα έδειχναν εξαιρετικά ύποπτα.

    Αυτό ήταν αρκετό ώστε να κινηθούν και οι Αρχές και να οδηγήσουν στην αποκάλυψη της αποτρόπαιας πράξης, και στη σύλληψη της γυναίκας

     


    Η κατάσταση του μικρού παιδιού κρίνεται ως ιδιαίτερα σοβαρή καθώς η χρόνια χορήγηση των συγκεκριμένων φαρμάκων επέφερε βλάβες σε όλα της τα ζωτικά όργανα. Οι γιατροί εκτιμούν πως η υγεία της σε κάποια στιγμή θα αποκατασταθεί, χωρίς ωστόσο να δείχνουν την ίδια αισιοδοξία για το κατά πόσον η μικρή θα μπορεί να έχει μια απολύτως υγιή ζωή στο απώτερο μέλλον.

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου