• Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

    “Θέλουμε το Καραϊσκάκη να... βράζει κόντρα στον ΠΑΟΚ”

    Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, στη μονομαχία κορυφής της Superleague και οι Κώστας Μήτρογλου και Ρομπέρτο ζητούν...
    τη θερμή συμπαράσταση των “ερυθρόλευκων” φιλάθλων
    Με δηλώσεις τους στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, οι “ήρωες” των Πειραιωτων στα δύο τελευταία παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Μπενφίκα ζητούν από τον κόσμο να γεμίσει το “Γ. Καραϊσκάκης” και να τους βοηθήσει να πάρου τη νίκη.

    «Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε τον ΠΑΟΚ στο γήπεδό μας. Ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκη και για να το επιτύχουμε αυτό πρέπει να δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό.

    Μέσα στο γήπεδο θα προσπαθήσουμε εμείς και στις εξέδρες θέλουμε να προσπαθήσει ο κόσμος μας. Με φωνή και τραγούδι. Να μας δώσει δύναμη και ώθηση να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα μας κάνει όλους χαρούμενους. Θέλουμε το Καραϊσκάκη ξανά γεμάτο, με παλμό και πάθος. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, σε ένα ακόμη ματς, όπως πάντα!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώτος σκόρερ της σεζόν Μήτρογλου.

    Ο τερματοφύλακας Ρομπέρτο από την πλευρά του, υπογράμμισε ότι το απόγευμα της Κυριακής το «Γ. Καραϊσκάκης» πρέπει να «βράζει» από τον παλμό των φιλάθλων, ώστε να δώσει ώθηση στους γηπεδούχους για τη νίκη:

    «Μία σειρά τριών σημαντικών αγώνων ολοκληρώνεται με εκείνον κόντρα στον ΠΑΟΚ, την Κυριακή. Ένα ακόμη σπουδαίο παιχνίδι, το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε. Και θα δώσουμε το 110% για να το επιτύχουμε.

    Το κίνητρο είναι μεγάλο για όλους μας. Και για τον κόσμο μας, ο οποίος πάντα θέλει να βλέπει την αγαπημένη του ομάδα να κερδίζει και να βαδίζει στον δρόμο των επιτυχιών. Ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Εμείς στο χορτάρι και ο κόσμος στην εξέδρα.

    Θέλουμε να δούμε ξανά τις κερκίδες του γηπέδου μας να...βράζουν, όπως πάντα. Τον κόσμο να τραγουδά και να...κόβει τη φόρα του αντιπάλου, με τη φωνή του, με τις τρομπέτες και τα τύμπανα! Θέλουμε αυτή την υπέροχη ατμόσφαιρα, για την οποία αξίζει κανείς να παίζει.

    Θέλουμε το γήπεδό μας γεμάτο»!



    πηγη Tromaktiko

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου